Primera Divisió

L'Espanyol s'acomiada de l'afició amb un intranscendent empat a dos contra el Vila-real

L'Espanyol no ha pogut acomiadar-se amb una victòria de la seva afició aquesta temporada i ha acabat cedint un empat a dos contra el Vila-real en el temps afegit de la segona meitat. Els blanc-i-blaus s'han avancat dues vegades en el marcador, amb gols de Maxi i Velamazán, però primer De Nigris i després el debutant Xisco han establert la igualada definitiva.

En el minut 3, el Vila-real ha tingut la primera ocasió del partit amb un cop de cap del mexicà De Nigris que Toni ha desviat a córner amb la punta dels dits. Sense res en joc, l'Espanyol ha cedit totalment la iniciativa al conjunt de Benito Floro, que ha començat a crear perill sobre la porteria de Toni. Tot i el domini visitant, en el minut 23 l'Espanyol s'ha avançat en el marcador amb un gol de Maxi, que ha batut López Vallejo amb un potent xut. Amb l'1-0, els blanc-i-blaus han aconseguit el control del joc i, quatre minuts després, Milosevic ha marcat, però la jugada ja estava anul·lada per un clar fora de joc del davanter serbi. A la sortida d'un córner, l'Espanyol ha estat a punt de fer el segon amb un cop de cap de Milosevic per sobre del travesser. En el minut 36 i amb els blanc-i-blaus buscant el segon, Toni ha salvat de forma providencial l'empat desviant un xut de Palermo. Al descans, s'hi ha arribat amb el mínim avantatge favorable a l'Espanyol en un partit d'autèntic tràmit en què tots dos equips han jugat sense cap mena de tensió. En el minut 8 de la represa, el Vila-real ha aconseguit empatar amb un gol de De Nigris, que ha aprofitat una greu errada de Toni per marcar a pler amb la porteria buida. Amb l'empat a un, l'Espanyol ha tornat a recuperar la iniciativa i Fredson, que acabava d'entrar en el terreny de joc, ha tingut una clara ocasió per fer el 2-1 amb un xut creuat fregant el pal. En el minut 74, els blanc-i-blaus han aconseguit avançar-se de nou amb un bonic gol de Toni Velamazán. El Vila-real no ha decaigut, tot i no jugar-s'hi res, i a quatre minuts del final Toni ha salvat l'empat desviant amb la punta dels dits una mitja volta de De Nigris. En el temps afegit, el Vila-real ha aconseguit el gol de l'empat a dos definitiu. El debutant Xisco ha rematat al fons de la porteria una centrada al segon pal.