Futbol

L'Espanyol reforça la seva davantera amb el fitxatge del nigerià Kalu Uche

El segon fitxatge blanc-i-blau és el del davanter nigerià Kalu Uche, que havia quedat lliure en concretar-se la setmana passada la desaparició del Neuchatel Xamax suís per problemes econòmics. Uche, que té 29 anys, havia jugat a l'Espanyol B del 2000 al 2002 i després la seva trajectòria el va portar a Polònia i a França, abans de fitxar per l'Almeria, equip en què va jugar sis temporades. A Primera, el nigerià ha marcat 27 gols en 117 partits. Kalu Uche ha signat un contracte fins al juny del 2013. L'Espanyol encara podria fer un tercer fitxatge d'hivern, l'exblaugrana Víctor Sánchez, que també jugava al Neuchatel suís.

Actualitzat
Kalu Uche, nou fitxatge de l'RCD Espanyol fins a 2013, ha declarat als mitjans oficials del club estar "molt feliç per tornar a aquest club", després d'haver militat al filial perico abans de ser traspassat al Wisla de Cracòvia polonès. "No conec massa l'equip actual de Pochettino però sé que té una gran plantilla amb grans jugadors, boníssims. Estic molt content per ser un d'ells", ha comentat el nigerià amb passaport espanyol. Uche arriba a Cornellà després de quedar-se sense equip per la fallida econòmica del Neuchatel suís.

El futbolista, davant la lesió dels tres davanters centre habituals (Sergio García, Álvaro Vázquez i Walter Pandiani) podria tenir minuts aviat. "Jo he vingut aquí per donar tot el que tinc, seguir millorant com a professional i ajudar l'equip en el que pugui", ha insistit el jugador.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut