Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol posa en marxa l'operatiu per adjudicar les entrades de la final de la UEFA

L'Espanyol ja ha posat en marxa el procés d'adjudicació de les entrades per a la final de la Copa de la UEFA. Cada soci pot reservar una entrada des d'avui i fins dilluns. Si la demanda supera les 13.250 entrades de què disposa el club, s'adjudicaran per ordre d'antiguitat. Dimarts que ve els afortunats ja sabran si poden assistir a la final, pagant entre 44 i 102 euros per entrada. El rival de l'Espanyol a la final serà el Sevilla, i això ha complicat encara més el desplaçament a la final. Primer perquè serà molt difícil fer arribar a Escòcia 13.000 aficionats de cada equip, i també perquè els dos clubs tenen la mateixa agència de viatges.

Actualitzat

Per evitar suspicàcies entre els socis i aficionats que desitgen una entrada per anar a Glasgow, la directiva ha explicat fil per randa com posarà a la venda les 13.250 entrades de què disposa. El club se'n queda 1.120 per a compromisos i la resta es posen a la venda. Per cada carnet de soci es tindrà l'opció de reservar una entrada i demanar-ne una altra d'opcional, per si després que s'acabi el primer termini no s'han exhaurit les entrades. En cas que les sol·licituds siguin superiors al contingent d'entrades, no hi haurà sorteig i es donaran en funció de l'antiguitat del carnet.

Des d'aquesta tarda i fins dilluns a les sis de la tarda, els interessats disposen del telèfon 902 255 455 per fer la sol·licitud de prereserva. Dimarts el club anunciarà quina ha estat la resposta dels socis. Les entrades oscil·len entre els 102 euros i els 44.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut