Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol perd el partit amistós contra l'Olympique de Marsella per 3-1

Derrota de l'Espanyol en el partit amistós disputat ahir a la tarda davant l'Olympique de Marsella, segon de la Lliga francesa. L'equip blanc-i-blau va caure per 3-1 en un partit que Miguel Ángel Lotina va aprofitar per fer proves. Recordem que no van viatjar ni Lopo, lesionat, ni Ito i David Garcia, als quals el tècnic va donar descans. Tampoc ho va fer Tamudo, que va ser baixa d'última hora per una gastroenteritis.

L'1-0 va ser obra d'Eduardo Costa en el minut deu, amb un xut des de 30 metres. Toni Velamazán, en el minut 40, establia l'empat a un en el marcador, però després del descans arribaria la derrota blanc-i-blava. El porter de l'Espanyol, ahir Biel Ribas, va aturar un penal a Luyindula en el minut 49. Tres minuts després, Batlles feia el 2-1 en un llançament de falta directa. I Cheyrou, en el minut 55, establia el definitiu 3-1.