L'Espanyol perd contra un Feyenoord més rodat el primer partit de la gira xinesa

L'Espanyol ha perdut contra el Feyenoord en el primer partit amistós de pretemporada de la gira xinesa. Els blanc-i-blaus s'han vist superats per un conjunt holandès molt més rodat i que en els primers 17 minuts ha fet dos gols per mitjà de Kuyt. Abans del descans, Pochettino ha reduït distàncies, però en la represa el marcador ja no ha variat. El partit ha servit per veure el debut amb la samarreta blanc-i-blava de les tres noves incorporacions, Eduardo Costa, Albert Riera i Jofre, que han tingut una discreta actuació.

L'Espanyol ha demostrat que encara es troba en l'inici de la pretemporada. En el primer partit de la gira xinesa a la ciutat de Nanquín, els homes de Miguel Ángel Lotina han acusat la falta de rodatge i la intensa calor davant d'un Feyenoord molt més rodat i en millor forma física. En l'onze inicial blanc-i-blau han debutat dos dels nous fitxatges per aquesta temporada, Eduardo Costa i Albert Riera, mentre que Jofre ha començat el partit des de la banqueta. En la primera meitat, el Feyenoord ha estat molt superior i en el minut 10 ja s'ha avançat en el marcador amb un gol de Kuyt, que ha rematat una centrada de Castelen. I set minuts després, de nou Kuyt ha fet el segon aprofitant un refús de Gorka, que ha estat el porter titular, davant la passivitat de la defensa espanyolista. Els blanc-i-blaus han intentat reaccionar després d'uns 20 minuts inicials dominats totalment pel conjunt holandès. Primer Tamudo i després Fredson, han tingut dues bones ocasions per reduir distàncies, tot i que el Feyenoord també ha pogut fer el tercer amb un xut que s'ha estavellat al pal. Abans del descans, Pochettino ha fet l'1-2 en el minut 34 rematant tot sol al segon pal una centrada d'Iván de la Peña. Només un minut més tard, Corominas ha perdonat una clara oportunitat per fer l'empat a dos. En la represa, tots dos equips han introduït molts canvis i el ritme del partit ha caigut de forma considerable. Jofre Mateu també ha debutat amb la samarreta blanc-i-blava però tant ell com els altres dos fitxatges han tingut una actuació discreta. El pròxim partit de l'Espanyol en terres xineses serà contra el Nacional de Montevideo dimecres que ve.