L'Espanyol perd contra el Figueres i continua sense guanyar a la pretemporada

L'Espanyol continua sense conèixer la victòria en la pretemporada. Els blanc-i-blaus han encaixat una derrota per la mínima contra el Figueres en un partit amistós que ha servit per tancar l'stage de Peralada. L'únic gol del partit l'ha fet Iray en el minut 42 aprofitant una greu errada de Gorka en el refús. L'últim fitxatge espanyolista, Pablo Zabaleta, finalment no ha fet el debut amb el seu nou equip. Els jugadors blanc-i-blaus disposaran de dos dies de descans abans de viatjar cap a Anglaterra per continuar amb la pretemporada.

L'Espanyol ha tancat l'stage de Peralada amb una derrota contra el Figueres i segueix sense conèixer la victòria en la pretemporada. L'últim fitxatge blanc-i-blau, l'argentí Pablo Zabaleta, encara haurà d'esperar per fer el seu debut després d'haver entrenat dos dies amb els seus nous companys. Tampoc han jugat Iván de la Peña, Jonathan Soriano i Kameni, que arrossegaven molèsties físiques. Els homes de Lotina han dominat durant la primera meitat encara que no han creat excessives ocasions de perill. Tamudo ha tingut l'oportunitat més clara per inaugurar el marcador en el minut 28 amb un xut de rosca que Gallego ha desviat a córner amb la punta dels dits. El Figueres no s'ha prodigat gaire en atac durant els primers 45 minuts però poc abans del descans, una greu errada de Gorka l'ha aprofitada Iray, un jugador cedit per l'Espanyol al conjunt empordanès per marcar a porta buida. En la represa, Lotina ha introduït quatre canvis per donar minuts al màxim nombre de jugadors disponibles. L'Espanyol ha sortit decidit en busca de l'empat i Martín Posse, un dels jugadors descartats per Lotina, ha pogut fer l'1-1 amb una rematada creuada que un defensa ha desviat a córner. El jove davanter del filial Albert Yagüe també ha volgut aprofitar la seva oportunitat, però no ha estat gaire encertat i ha estat substituït per un altre dels descartats, Raúl Molina. En el minut 67, l'Espanyol ha desaprofitat l'ocasió més clara per empatar. El cop de cap de Robusté s'ha estavellat al travesser després que el porter Toni Moreno hagi desviat la pilota. Tot i els intents dels espanyolistes, sobretot amb un incisiu Martín Posse, l'Espanyol no ha estat capaç de trobar el camí del gol. Els homes de Miguel Ángel Lotina tindran ara dos dies de descans abans de viatjar cap a Anglaterra per disputar dos partits amistosos.