Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol perd contra el Betis en un partit boig amb un gol d'Edu al minut 90 (1-2)

L'Espanyol ha sumat el seu quart partit consecutiu sense guanyar (tercer de Lliga) contra un Betis que s'ha endut la victòria amb un gol d'Edu al minut 90. Excepte al primer quart d'hora, en què els de Valverde han passat per sobre dels verd-i-blancs, la resta del matx ha estat d'anada i tornada. Rivera ha avançat el Betis al minut 45, Luis García ha empatat de falta, i els dos equips han fallat tantes ocasions que es podria haver donat qualsevol resultat. Montjuïc ha registrat la tercera millor entrada de la temporada, amb més de trenta mil espectadors, i Casilla, un pèl nerviós, ha tingut un debut irregular a la porteria de l'Espanyol.

L'Espanyol ha protagonitzat una primera part marcada per l'efecte gasosa. En els primers set minuts ha tingut quatre ocasions de gol però no n'ha aprofitat cap: un xut ras de Luis García que ha desviat Ricardo, una centrada de Riera que no ha trobat rematador, una rematada massa alta de Valdo i una vaselina de Soriano que el porter visitant ha tret amb una gran intervenció. Un pèl desmoralitzat perquè no trobava el gol, l'Espanyol ha perdut la compostura i el Betis ha anat aconseguint les regnes del partit. Després dels avisos de Caffa i Pavone, Rivera ha marcat el 0-1 al minut 45 guanyant l'esquena a Torrejón en una passada llarga i impulsant la pilota amb la punteta davant la sortida de Casilla.

Els més de trenta mil pericos que han anat avui a Montjuïc només han hagut d'esperar al minut 52 per cantar el gol de l'empat, fet per Luis García en un llançament de falta on Ricardo no ha estat gaire encertat. Tot seguit, Valverde ha volgut donar profunditat a l'atac de l'Espanyol introduint De la Peña al camp, però l'efecte ha estat el contrari: l'equip s'ha desestabilitzat i el Betis ha tingut tres ocasions en tres minuts (del 73 al 76) per endur-se el triomf, però Caffa avui no tenia el dia.

A la recta final, Soriano ha tingut a les botes l'ocasió per deixar els tres punts a casa, però el seu xut des del punt de penal s'ha estavellat al travesser de Ricardo. A la contra, el Betis ha estat més encertat: un cop de cap d'Edu al minut 90 ha fet que els punts se n'hagin anat cap Sevilla.