Copa del Rei

L'Espanyol perd al camp del Poli Ejido (3-2) i haurà de remuntar a Montjuïc

L'Espanyol no va poder superar un equip de Segona B com el Poli Ejido, i va perdre per 3-2, en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els blanc-i-blaus no van fer valer el gol inicial de Moisés i hauran de remuntar la setmana que ve a Montjuïc. Molina, de penal inexistent, i Juli van capgirar el marcador, però Román, en el 72, va tornar a empatar. Al cap de poc, un xut llunyà de Chico es va colar per l'escaire i va segellar el 3-2 definitiu.

L'Espanyol tampoc ha pogut trencar la seva mala tendència al camp d'un Segona B. El Polideportivo Ejido el va derrotar per 3-2, en un partit en què no va saber aprofitar el fet d'avançar-se en el marcador i en què va acabar amb un home menys, per l'expulsió de Moisés. Precisament el migcampista, que ja va marcar a San Mamés, va ser l'home encarregat d'obrir el marcador, amb una bona rematada de cap a la sortida d'un córner. Era el minut 15 de partit.

A la segona part, però, els de Mané van veure com el Poli va capgirar el resultat. Primer, per mitjà d'un penal arran d'unes mans de Nico Pareja que l'àrbitre va entendre com a voluntàries. Jorge Molina va enganyar Kameni en el minut 51. I al cap de vuit minuts va arribar el 2-1, obra de Juli, que va aprofitar uns moments d'atabalament a les files blanc-i-blaves. Román Martínez semblava posar les coses a lloc en el minut 71. Després d'una contra, va alçar el cap i, de vaselina, va col·locar la pilota a l'escaire del porter Razak. Però el 2-2 es va trencar només quatre minuts més tard, amb una canonada imparable de Chico.

El 3-2 contra un Segona B fa mal, però l'Espanyol hauria de resoldre el seu pas a quarts la setmana que ve, a Montjuïc.