Primera Divisió

L'Espanyol perd a Valladolid per culpa de dos gols de Joseba Llorente (2-1)

Segona derrota consecutiva de l'Espanyol a la Lliga. Els de Valverde han perdut per 2-1 a Valladolid per culpa de dos gols de Joseba Llorente i cedeixen la seva plaça de Champions. Als castellans se'ls ha posat el partit de cara amb un gol als 7 segons i els blanc-i-blaus no han ofert la seva millor imatge. Encara abans del descans, Llorente ha fet el 2-0 i el gol de Torrejón en la segona part només ha servit per maquillar el resultat final. Mala setmana per a l'Espanyol, que encadena dues desfetes a la Lliga i l'eliminació a la Copa del Rei.

Moha, en el lloc del lesionat Riera, i Lola com a parella de Moisés al mig centre han estat les novetats disposades per Valverde a l'onze de l'Espanyol. No han tingut temps de res, perquè el Valladolid s'ha avançat en el marcador als 7 segons de joc en el joc més ràpid de la història de la lliga. Una jugada preparada dels de Mendilibar, que avui no seia a la banqueta per sanció, ha sorprès tothom, inclosos els defenses pericos. Joseba Llorente serveix de centre per Víctor, que es gira sobre ell mateix i envia una pilota llarga a l'espai. Joseba Llorente, que només centrar havia començat a córrer a l'esprint, guanya l'esquena de Lacruz i defineix molt bé davant la sortida de Lafuente. Un gol d'aquells que es dibuixen sobre la pissarra i que gairebé mai surten sobre la gespa.

El gol ha estat un gerro d'aigua freda per als blanc-i-blaus, que han trigat ha entrar en el partit. I quan ho han fet ha arribat el segon gol dels de Pucela. Al 34, Joseba Llorente, tot sol dins l'àrea, remata creuat lluny de l'abast de Lafuente. 2-0 i als de Valverde se'ls complicava molt el partit.

Debuta Casilla i Torrejón escurça distàncies

L'entrenador espanyolista ha fet entrar Jonathan per donar més pólvora a l'atac blanc-i-blau. Desafortunadament, al cap de pocs minuts Valverde s'ha vist obligat a fer debutar el porter tarragoní Kiko Casilla per la lesió de Lafuente. L'Espanyol no s'ha rendit, i al minut 59 ha escurçat distàncies gràcies a un cop de cap de Marc Torrejón després d'una falta picada per Luis García. Gol important per al central català després del seu error en la tanda de penals dimecres passat contra l'Athletic.

Els catalans ho han seguit provant, però no arribaven amb claredat a la porteria defensada per Sergio Asenjo. Valverde ha fet entrar el gironí Àngel en el lloc de Lola. Cames fresques de cara al tram final del partit. Tamudo, poc participatiu aquesta tarda, ha fet lluir el porter local després d'un contraatac al minut 80. La millor ocasió del partit l'ha tinguda Valdo ja en temps afegit, però el seu cop de cap l'ha tret sota els pals un defensa del Valladolid.