L'Espanyol paga cara una mala primera part i perd a Màlaga tot i la reacció final (3-2)

L'Espanyol ha desaprofitat una bona oportunitat d'apropar-se a la zona de Lliga de Campions. Els blanc-i-blaus han perdut al camp del Màlaga per 3-2 per culpa d'una mala primera part, on han encaixat dos gols en els primers 16 minuts. Àlex Fernández ha deixat el seu equip amb deu en el minut 33 i en l'inici de la represa, el Màlaga semblava sentenciar després d'una errada de Kameni. En una reacció encomiable, l'Espanyol ha estat capaç de maquillar el resultat final, però no ha pogut culminar la remuntada.

Un Espanyol autènticament desconegut a la primera part ha deixat escapar una bona oportunitat d'apropar-se a la zona Champions després de perdre en la seva visita a La Rosaleda de Màlaga per 3-2. Els blanc-i-blaus han començat molt adormits contra un Màlaga molt motivat i que en el minut 8 ja s'ha avançat en el marcador. Juan Rodríguez li ha guanyat la posició a David García i ha batut Kameni aprofitant una centrada de Duda. L'Espanyol no ha reaccionat i Kameni ha evitat el segon desviant amb els peus un xut de Juan Rodríguez, molt actiu en els primers minuts. Però el porter camerunès ha encaixat el 2-0 en el minut 16. Miguel Ángel ha controlat la pilota a l'interior de l'àrea i ha marcat amb una rematada creuada. La possible recuperació espanyolista s'ha esvaït en el minut 33 quan Àlex Fernández, que tornava després de dos mesos de baixa, s'ha autoexpulsat per una dura entrada per darrera sobre Miguel Ángel i ha deixat el seu equip amb deu. Tot i la inferioritat numèrica, l'Espanyol ha creat la seva millor ocasió per reduir distàncies en el temps de descompte, però Arnau, amb dues aturades consecutives, la segona providencial als peus de Tamudo, ha evitat el 2-1 abans del descans. En l'inici de la represa, el partit ha quedat vist per a sentència. Juanito, en el minut 52, ha aprofitat una greu errada de Kameni, molt imprecís durant tot el partit, per fer el 3-0 a boca de canó i ha acabat amb les mínimes opcions de remuntada espanyolista. La relaxació dels locals ha permès a l'Espanyol reduir distàncies en el minut 70. Dani ha retallat Fernando Sanz a la frontal de l'àrea i ha batut Arnau amb un xut ras amb la cama dreta. Anteriorment, Arnau havia evitat el gol de Maxi desviant a córner un llançament de falta de l'argentí. Els blanc-i-blaus han obtingut el domini total del partit i en el minut 84, ha arribat el 3-2 que ha posat màxima emoció als minuts finals. Una centrada d'Òscar Serrano des de la banda esquerra l'ha desviada Fernando Sanz al fons de la seva pròpia porteria. Tot i els cinc minuts de temps afegit, l'Espanyol no ha pogut completar una espectacular remuntada en inferioritat numèrica, sobretot per culpa d'una mala primera meitat, i es queda sense opcions de tornar a la zona Champions.