Espanyol

L'Espanyol no pot amb un Sevilla superior i perd el primer partit de la temporada (2-0)

Primera derrota de la temporada de l'Espanyol. Va arribar al Sánchez Pizjuán, contra el Sevilla, per un clar 2-0 que va fer justícia al que es va veure sobre el terreny de joc. Tot i que els blanc-i-blaus van poder avançar-se amb un gran xut de Luis García, els locals van dominar de cap a peus i van tenir les millors ocasions. La represa va ser un monòleg dels amfitrions, que van marcar mitjançant Maresca (56') i Chevantón (86').

Òscar Sielva, amb 17 anys i 44 dies, es va convertir en el jugador més jove de l'Espanyol que debuta a la Lliga. La seva entrada a l'onze, juntament amb la de Finnan al lateral, va ser el canvi més destacat en l'alineació de Tintín Márquez respecte a l'equip que va empatar contra el Getafe.

El Sevilla va sortir decidit a sentenciar el partit com més aviat millor, però es va trobar amb un Espanyol ben plantat. La defensa estava ordenada i no patia gaire per contenir els atacs locals. Tot i així, Kanouté va marcar un gol -anul·lat per clar fora de joc- i Navas va trencar literalment Finnan, que va haver de ser substituït per una estrebada muscular. Això sí, a mesura que passaven els minuts, l'Espanyol també creava perill i Luis García es va quedar amb la mel a la boca amb un xut que va llepar l'escaire de Palop.

Arriben els gols

La milloria de l'Espanyol va ser, però, un miratge. A la represa, el Sevilla va incrementar el seu domini i el va concretar en gols. El primer, en el minut 56, obra de Maresca, que va rematar de cap des de la frontal de l'àrea petita sense l'encert de Kameni. El segon, quan el matx ja s'acabava, en el 86, gràcies a una gran jugada de Navas que va culminar Chevantón.

Res a dir. Victòria justa del Sevilla i primera derrota de la temporada d'un Espanyol que, tot i així, continua prop de la zona europea.