L'Espanyol no passa de l'empat sense gols al camp del Numància per la seva falta de punteria

L'Espanyol no ha estat capaç de passar de l'empat sense gols en la seva visita al camp del cuer. Els blanc-i-blaus han estat els clars dominadors durant els 90 minuts, però la falta de punteria ha condemnat els homes de Lotina a sumar només un punt, en un partit en què han merescut millor premi. El Numància gairebé no ha creat perill i Kameni ha estat un espectador de luxe. L'Espanyol ha desaprofitat claríssimes ocasions per desfer la igualada i amb aquest empat es queda amb 30 punts a la classificació, a 9 del Barça.

Finalment, Lotina només ha introduït dos canvis a l'equip titular. Jarque ha entrat per Ibarra en el lateral dret i Miñambres ha ocupat el lloc d'Òscar Serrano, cosa que ha provocat que Maxi Rodríguez hagi canviat de banda. L'Espanyol ha controlat sense problemes el ritme del partit durant la primera meitat, i en el minut 3, Pochettino ha tingut la primera ocasió de perill. El Numància gairebé no ha inquietat la porteria de Kameni, només amb un tímid cop de cap molt fluix d'Osorio. En el minut 17, Maxi ha desaprofitat una claríssima ocasió per inaugurar el marcador, però ha fallat quan es trobava tot sol a boca de canó després d'una bona centrada de Miñambres des de la banda dreta. Una falta picada per De la Peña des de la frontal de l'àrea que s'ha perdut fregant el travesser ha estat l'última ocasió dels blanc-i-blaus abans del descans. I en el minut 40, l'Espanyol ha perdut per lesió Dani, que s'ha retirat del terreny de joc amb ostensibles signes de dolor i ha estat substituït per Òscar Serrano. En l'inici de la represa, Tamudo ha pogut fer el 0-1 després d'una mala sortida de Juanma, però s'ha quedat sense angle i no ha pogut precisar la seva rematada. A mesura que han passat els minuts, l'Espanyol s'ha llançat descaradament en busca del gol de la victòria i ha assetjat la porteria del Numància, però sense gaire encert en la rematada final. Maxi ha fet una vaselina que s'ha estavellat al travesser però la jugada estava prèviament anul·lada per fora de joc del jugador argentí. El domini asfixiant dels blanc-i-blaus ha continuat i Pochettino, a la sortida d'un córner, ha pogut inaugurar el marcador amb un cop de cap des de l'interior de l'àrea que Tamudo no ha sabut resoldre. I poc després, el capità espanyolista ha tingut una nova ocasió de perill però Juanma ha desviat el seu xut a córner. Els últims minuts han estat un atac constant de l'Espanyol davant d'un Numància que s'ha defensat com ha pogut i de nou a la sortida d'un córner, Fredson ha estat a punt de marcar però Juanma ha salvat el gol sobre la mateixa línia. Ja en temps de descompte, els blanc-i-blaus han reclamat un possible penal sobre Martín Posse, que ha mirat d'enganyar l'àrbitre llançant-se a la piscina a l'interior de l'àrea. Malgrat intentar-ho de totes les maneres possibles, l'Espanyol no ha trobat el camí del gol i s'ha hagut de conformar amb un empat sense gols al camp del cuer.