El derbi

L'Espanyol no fa dinar de directives perquè Sánchez Llibre diu que no té res a parlar amb Laporta

L'Espanyol no fa dinar de directives perquè Sánchez Llibre diu que no té res a parlar amb Laporta. És, "a priori", un dels millors derbis dels últims anys, i divendres s'escenificarà l'únic gest de "fair play" que veurem, amb els entrenadors. El president de l'Espanyol ha reconegut que la relació amb el Barça és inexistent i que espera que Montjuïc registri una entrada històrica dissabte. Sánchez Llibre també ha explicat que no descarta esgotar el mandat en comptes de marxar tan bon punt inauguri el nou estadi.

Actualitzat

Sànchez Llibre ha obert per primera vegada la porta a continuar com a president després de la inauguració de l'estadi de Cornellà-el Prat. El president ha respost així a les declaracions del màxim accionista del club blanc-i-blau, José Manuel Lara Bosch, que dilluns va expressar el seu convenciment que Sànchez Llibre no marxarà.

El president de l'Espanyol ha fet aquestes declaracions en la presentació del llibre "Sóc perico, i què?" del periodista Manel Lucas. Sànchez Llibre ha parlat també del derbi i de les relacions amb el Barça. No hi haurà dinar de directives, perquè ha dit que les relacions amb el Barça són inexistents i que, per tant, aquest tipus de dinars no tenen sentit.

Sobre el partit, Sànchez Llibre ha indicat també que està plenament convençut que guanyaran el derbi i que hi haurà una entrada històrica al Lluís Companys.

El "cas Saviola" va trencar les relacions

El "cas Saviola" va dinamitar les fins aleshores relacions cordials entre les actuals juntes directives. Els dinars previs als derbis eren habituals i, fins i tot, molt amistosos. Ara l'ambient entre tots dos presidents és fred. Semblen, fins i tot, evitar-se.

Un altre episodi que va provocar el distanciament: la final de la Supercopa del 2006. Primer, el Barça va proposar jugar a partit únic. I també el recurs blanc-i-blau per alineació indeguda de Xavi i Puyol, que es va arxivar.

Altres episodis no buscats directament per les juntes, però que tampoc hi han ajudat: el text de Rijkaard a la Selectivitat, primer, i l'últim i segur present en el derbi: les tres bessones. La llotja serà, de nou, l'escenari d'una guerra freda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut