Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol jugarà dimecres un amistós a Badajoz després d'un dia de descans

L'Espanyol ha acceptat una oferta per disputar un amistós a l'Aràbia Saudita. El partit es jugarà la setmana en què la Lliga descansa, entre el 21 i el 27 de març, contra un equip encara per confirmar. El club va rebre l'oferta a finals d'any i el tècnic Lotina ja hi ha donat el vistiplau. L'Espanyol tindrà totes les despeses pagades i, a més, cobrarà al voltant d'uns 72.000 euros. D'altra banda, la plantilla ha tornat a la feina després del 4-1 a l'Osasuna i dimecres jugarà un amistós a Badajoz.

Fredson Cámara era avui un home radiant. Diumenge va contribuir amb 2 gols a la victòria de l'Espanyol sobre l'Osasuna. Així doncs, els aficionats de Montjuïc van tenir ocasió de gaudir, en dues ocasions, de la seva ja famosa celebració: la capoeria, una dansa de la qual és un autèntic especialista. Feia dos anys que l'Espanyol no remuntava un marcador en contra. Lotina ha transformat un grup que torna a creure en les seves possibilitats. Ja ningú amaga que l'objectiu és aconseguir la classificació per a una competició europea. L'equip comença una setmana ben plena. Dimarts, descans. Dimecres, viatge a Badajoz per jugar un partit amistós. Dijous, en tornar, entrenament per començar a preparar el partit de Lliga de diumenge a San Mamés. Contra l'Athletic de Bilbao podrien ser baixa per sanció Serrano i Tamudo.