Espanyol

L'Espanyol inaugura una estàtua d'homentage a l'afició perica coincidint amb el 112 aniversari del club

L'Espanyol celebra avui el seu 112 aniversari. El club ha triat aquesta data tan assenyalada, a més, per descobrir una estàtua en homenatge a la gran família blanc-i-blava. És una iniciativa de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol. En l'acte d'inauguració, l'encara president Ramon Condal ha dit que es retira, però que sempre estarà al costat de l'Espanyol.

Actualitzat
L'Espanyol celebra aquest diumenge el seu 112 aniversari. El club ha triat aquesta data tan assenyalada, a més, per descobrir una estàtua en homenatge a la gran família blanc-i-blava. L'escultura, de bronze, amb una altura de 4,5 metres i obra de Ció Abellí, ha estat una iniciativa de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) i s'ha finançat amb aportacions voluntàries. En ella hi ha representada una hipotètica família perica amb un avi, un pare, el seu fill i la seva filla.

Condal: "Jo em retiro, però sempre estaré al costat de l'Espanyol"

L'encara president de l'Espanyol, Ramon Condal, s'ha acomiadat aquest matí dels seguidors en la inauguració de l'estàtua en honor a l'afició blanc-i-blava, i ha apuntat que, encara que deixa el càrrec, sempre estarà "al costat del club". Condal ha aprofitat per llançar un missatge d'unitat: "Espero que sempre doneu suport a l'equip, que tinguem sort, puguem salvar la categoria i mirar sempre cap endavant". El president blanc-i-blau deixarà el seu càrrec després de les eleccions del pròxim 19 de novembre.

El mandatari perico s'ha mostrat emocionat per la inauguració de l'estàtua. "És un dia molt gran per a l'afició i tenim el privilegi d'inaugurar-la. Serà el símbol per a tots els periquitos i és el millor homenatge que pot haver per als nostres seguidors", ha explicat Condal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut