Espanyol

L'Espanyol i el Màlaga es reparteixen els punts en un duel sense gols i ocasions a Cornellà-El Prat

L'Espanyol i el Màlaga s'han repartit els punts a l'estadi de Cornellà- El Prat en un partit en què els dos equips han jugat més a no perdre que a guanyar. Després de noranta minuts amb cap ocasió clara, Cristian Alvarez ha salvat l'Espanyol en temps afegit en desviar una rematada de cap de Roque Santa Cruz. L'Espanyol no ha pogut repetir el triomf de la jornada passada i es manté a les places de descens de la classificació en sumar sis punts en nou jornades.

Actualitzat
L'Espanyol i el Màlaga s'han repartit els punts a l'estadi de Cornellà- El Prat en un partit on els dos equips han jugat més a no perdre que a guanyar. Després de noranta minuts amb cap ocasió clara, Cristian Alvarez ha salvat l'Espanyol en temps afegit en desviar una rematada de cap de Roque Santa Cruz. L'Espanyol no ha pogut repetir el triomf de la jornada passada i es manté a les places de descens de la classificació en sumar sis punts en nou jornades.

Víctor Álvarez, Christian Gomez i Sergio García han estat les novetats de l'onze inicial de Pochettino respecte l'últim partit. També ha presentat novetats el Màlaga, que ha deixat a la banqueta Joaquin, Saviola i Portillo, tres dels jugadors ofensius més incisius en aquest inici de temporada. Un bon inici de l'Espanyol, amb dues bones aproximacions i rematades amb cert perill de Forlín, ha donat pas al domini en el partit del Màlaga amb diverses aproximacions a la porteria defensada per Cristian Álvarez. La més clara, una rematada que no ha trobat porteria de Demichelis en una mala sortida del porter de l'Espanyol. El primer xut a porta dels blanc-i-blaus no ha arribat fins el minut 17 en una rematada de Verdú.

La falta d'ambició i profunditat dels dos equips s'ha fet palesa conforme anaven avançant els minuts d'aquesta primera part. Els blanc-i-blaus no han tornat a patir fins al minut 35, quan Demichelis ha fet un cop de cap que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria de l'Espanyol. L'equip de Pochettino ha replicat amb un xut per sobre el travesser de Wakaso en una contra de l'Espanyol i amb una falta servida per Verdú que Longo no ha arribat a rematar al segon pal. La primera part ha acabat amb dues aproximacions de cert perill de l'equip andalús que ha encadenat tres còrners consecutius.

L'Espanyol domina a la segona però no té profunditat

Pochettino ha fet sortir Stuani per Longo en la represa tot i que el dibuix tàctic del tècnic argentí no ha variat. L'Espanyol ha passat a dominar amb més decisió la contesa però sense arribar amb claretat a la porteria defensada per de Willy Caballero. El Màlaga ha acusat l'esforç de jugar aquesta setmana la Champions i s'ha dedicat a intentar sorprende amb una contra. L'entrada de Joaquin els hi ha donat més perillositat. Precisament, al minut 67 Santa Cruz ha pogut obrir la llauna en rematar a les mans de Cristian una gran incursió per banda esquerra de Joaquin. Just abans que arribés la millor ocasió de l'Espanyol de la segona, quan Wakaso ha xutat per sobre el travesser un refús de la defensa del Màlaga a l'interior de l'àrea.

L'entrada d'Albín per Sergio García al minut 71 ha revifat l'ofensiva blanc-i-blava. Una rematada, la primera entre els tres pals als 32 de la segona d'Albín, ha esperonat als blanc-i-blaus en el seu intent de sumar el sis de sis. Però el Màlaga, amb ofici i ben estructurat defensivament, no ha patit problemes per mantenir l'empat i fins i tot ha pogut emportar-se els tres punts en una rematada en temps afegit de Roque Santa Cruz que Cristian Álvarez ha desviat amb els punys. Repartiment just de punts i l'Espanyol que perd Forlín i Víctor Sánchez per targetes pel proper duel contra la Reial Societat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut