Numància, 2 - Espanyol, 1

L'Espanyol ha dit definitivament adéu a la UEFA en perdre davant del Numància

L'Espanyol ha dit definitivament adéu a la UEFA, en perdre ahir contra el Numància per 2 a 1, en un partit en què l'equip de Paco Flores havia començat guanyant amb un gol de Tamudo. Nagore, de penal, en l'últim minut del primer temps, i Rosu, en la segona part, van capgirar el marcador per als sorians.

L'Espanyol, el dia del primer aniversari del títol de campió de la Copa del Rei del 2000, va dir adéu definitivament a poder jugar la pròxima temporada la Copa de la UEFA en perdre al camp del Numància per 2 a 1. I això que els espanyolistes s'havien avançat en el marcador amb un gol de Raúl Tamudo. L'Espanyol s'ha acomiadat de les possibilitats de la UEFA per mèrits propis, en perdre ahir a la tarda al camp del Numància, tot i les facilitats que li va donar l'equip local, que es jugava el descens. I és que només havia passat un minut de partit quan els blanc-i-blaus ja havien tingut dues oportunitats de marcar i, finalment, ho va fer Tamudo, en rematar de cap completament sol, des de dins de l'àrea petita, en el minut 4. El Numància va fer l'empat en el temps de descompte, en una jugada en què José Manuel va xutar al travesser; i en l'acció posterior, el col·legiat va xiular un penal dubtós de Rotchen a Pacheta. La segona part va ser de domini clar del Numància, que va fer el gol de la victòria en el minut 19 de la represa. El va marcar Rosu, completament sol, davant de la sortida de Mora. En aquest segon període, l'Espanyol va acumular jugadors ofensius amb l'entrada d'Òscar, Benítez i Serrano, que s'afegien a Tamudo; però, tot i això, els catalans van tardar gairebé mitja hora a tornar a xutar contra la porteria de Núñez, i ho van fer ja en el temps de descompte.