Girona

L'Espanyol guanya per la mínima el Girona i l'Sporting de Lisboa i s'endú el Trofeu Costa Brava

L'Espanyol s'ha adjudicat la trentena edició del Trofeu Costa Brava en vèncer, per la mínima, el Girona i l'Sporting de Lisboa en el triangular que s'ha disputat a l'estadi gironí de Montilivi. L'equip de Juande Ramos, amb un onze diferent en cada partit de quaranta-cinc minuts, en va tenir prou amb dos gols de Jonathan Soriano i de Luque al final de cada temps reglamentari per endur-se el trofeu. El tècnic blanc-i-blau va reservar Tamudo, que arrossega algunes molèsties musculars, i va utilitzar el doble xoc per seguir fent provatures en defensa.

Un gol del jugador del planter Jonathan Soriano, després d'una gran jugada personal del iugoslau Milosevic va sentenciar el partit davant el conjunt amfitrió (1-0), que malgrat militar en la Tercera Divisió, va disposar de les millors ocasions per endur-se el partit. En el segon partit, i davant un Sporting de Lisboa ple de suplents i jugadors del filial, l'Espanyol va millorat una mica les seves prestacions, i va tornar a marcar, aquesta vegada per mediació d'un penal transformat per Luque, a punt d'acabar-se el temps reglamentari (1-0). Anteriorment, Girona i Sporting de Lisboa ja havien avorrit els aficionats amb un altre tediós partit de quaranta-cinc minuts, que va acabar 0-0 i que es va decidir en els penals, amb victòria de l'equip portuguès per 5-3. L'Espanyol tanca l'"stage" per terres gironins amb la consecució d'aquest trofeu, una derrota davant el Palafrugell (0- 2) i una victòria sobre el Peralada (0-4).