Peralada

L'Espanyol goleja el Peralada per 0-4 en el partit que ha significat el debut de Milosevic

L'Espanyol s'ha refet del seu decebedor debut a la pretemporada contra el Palfrugell amb una fàcil victòria contra el Peralada per 0-4 amb dos gols de Roger, un d'Àlex Fernández i un del iugoslau Savo Milosevic, que ha estrenat el seu compte personal en el primer partit que ha disputat amb la samarreta blanc-i-blava. Els aficionats espanyolistes han pogut veure per primera vegada la parella atacant formada per Milosevic i Tamudo, una de les atraccions de l'equip de Juande Ramos per a la pròxima temporada.

El conjunt blanc-i-blau ha aconseguit un fàcil triomf contra el Peralada, un equip que aquesta temporada ha pujat a la Tercera Divisió. Al descans ja s'ha arribat amb un 0-3 favorable a l'Espanyol i a falta de sis minuts per al final, Àlex Fernández ha arrodonit el marcador amb un golàs des del mig del camp. El tècnic de l'Espanyol, Juande Ramos, ha fet jugar a dos equips diferents a cada part excepte el porter Alfred Argensó, l'únic que ha jugat els 90 minuts. El camp municipal de Peralada ha presentat una magnífica entrada, ja que la localitat empordanesa es troba en festes im a més, el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha presenciat en directe la victòria del seu equip en el segon partit de la pretemporada.