Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol fitxa el porter argentí Cristian Álvarez, del Rosario Central, fins al 2013

L'Espanyol s'ha quedat definitivament sense Intertoto. Els blanc-i-blaus estaven pendents que el Deportivo fos convidat a jugar la Copa de la UEFA, però no ha estat així. D'altra banda, el porter Cristian Álvarez s'ha convertit en el primer reforç per a la temporada vinent. Un argument més per pensar que Kameni té els dies comptats a Montjuïc. Cristian Álvarez té 22 anys i fa 1,85 d'alçada; l'Espanyol pagarà al Rosario Central gairebé 2 milions de dòlars i fitxarà fins al 2013. La setmana que ve passarà la revisió mèdica a Barcelona.

Actualitzat

Maxi Rodríguez, de l'Atlètic de Madrid, ha comentat que Cristian José Álvarez, el nou fitxatge de l'Espanyol, és del bo i millor que hi ha en el futbol argentí. Tot són elogis per aquest porter argentí de 22 anys i metre 85 d'altçada, que a partir de la temporada que ve ha de fer oblidar Kameni. L'Espanyol pagarà al Rosario Central gairebé 2 milions de dòlars i el fitxarà per cinc temporades. El jugador, que haurà de passar una revisió mèdica abans d'estampar la seva firma, no ho tindrà fàcil, perquè en l'últim partit, contra el Vélez, es va lesionar i va haver de ser substituït. Té un esquinç del lligament lateral extern del genoll esquerre.

La carrera profesional d'aquest jugador està centrada al Rosario Central. Hi ha jugat les tres últimes temporades. En l'última, la 2007-08 ha disputat 33 partits i ha encaixat 57 gols. El seu equip està jugant el campionat de Clausura, on és desè, després de la jornada 14.

I, mentrestant, Carlos Kameni està escoltant els cants de sirena que vénen de València. El Tottenham de Juande Ramos sembla haver perdut pistonada de cara al seu fitxatge.

Sense Intertoto

L'Espanyol s'ha quedat sense opcions de jugar la Intertoto. El club blanc-i-blau esperava que el Dépor pogués rebre una de les dues places per jugar la UEFA, que s'atorguen als equips que lideren la classificació de Joc Net. El sorteig de l'ens federatiu europeu ha beneficiat els equips de les federacions de Dinamarca i Alemanya. Per aquesta raó, el Dépor (vuitè classificat a la Lliga) també haurà de jugar la Intertoto i no deixarà cap plaça lliure, la que podria haver aprofitat l'Espanyol.

Zabaleta és dubte per diumenge

Mentrestant, Zabaleta és dubte de cara al partit de diumenge contra l'Almeria, perquè té una forta contusió al peu dret, segons han confirmat els serveis mèdics del club. Zabaleta, que va ser substituït contra el Vila-real a la mitja part, no ha participat en l'entrenament de recuperació. En els pròxims dies es prendrà una decisió sobre la seva inclusió en la convocatòria.

Per la seva banda, Moisés Hurtado i David García, que arrosseguen problemes físics, han treballat a menys ritme que la resta de companys, encara que s'espera que tots dos puguin jugar diumenge contra el conjunt andalús. Tamudo i De la Peña continuen entrenant-se al marge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut