Futbol

L'Espanyol fa un balanç positiu de l'equador de la temporada després d'un inici irregular

L'Espanyol ha acabat la primera volta amb 26 punts després d'arrencar un empat sense gols a Riazor. Els blanc-i-blaus ocupen la desena posició, nou punts per sobre del descens i a només cinc de la zona de la UEFA. Tot i fer un inici de campionat bastant irregular, l'equip de Valverde s'ha consolidat a mesura que han passat les jornades i el vestidor ha fet un balanç positiu quan s'ha arribat a l'equador de la temporada. La segona volta començarà diumenge que ve al camp del Nàstic, un partit on els espanyolistes es volen venjar de la derrota de la primera jornada a Montjuïc.

Actualitzat
L'Espanyol ha acabat la primera volta amb 26 punts, a la desena posició. Els blanc-i-blaus són més a prop de les places de UEFA, que tenen a cinc punts, que de les de descens, que són a nou. En aquesta primera volta, l'equip blanc-i-blau ha guanyat sis partits, n'ha empatat vuit i n'ha perdut cinc.

L'equip ha estat més fort fora de casa, on ja ha encadenat set desplaçaments consecutius sense perdre. La part negativa és a casa. A Montjuïc s'han escapat quinze punts, tot i que hi han perdut els dos primers classificats: el Barça i el Sevilla.

La plantilla ha fet un bon balanç i Luis García ha reconegut que el mes d'agost tots haurien firmat acabar la primera volta amb 26 punts. El pitjor moment d'aquesta primera volta, pel porter Carlos Kameni, va ser la derrota a la primera jornada davant el Nàstic. Tot i això, el porter camerunès ha posat nota a l'Espanyol i ha dit que es mereix un notable alt.

L'Espanyol començarà el segon tram de campionat amb la intenció d'acostar-se a les places europees. La segona volta de l'Espanyol començarà aquest diumenge al camp del cuer, el Nàstic de Tarragona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut