Espanyol

L'Espanyol fa pinya pensant en els dos pròxims partits de Lliga

L'Espanyol està aprofitant l'aturada de la Lliga per fer pinya i guanyar confiança de cara als dos pròxims compromisos, davant el Mallorca i el Llevant. Sense la pressió que acompanya els compromisos oficials, Pochettino està planificant unes sessions d'entrenament molt disteses, presidides sempre pel bon ambient entre els jugadors periquitos. Divendres la plantilla va participar en una sessió poliesportiva i aquest dissabte continuaran amb una sessió física per Collserola. L'únic contratemps de Pochettino és la convocatòria de Jordi Amat per a la selecció espanyola sub-19, fet que l'obligarà a perdre's el duel amb el Llevant.

Actualitzat
Coincidint amb l'absència de partits oficials, Mauricio Pochettino ha preparat per aquests dies unes sessions d'entrenament molt disteses i carregades de bon humor per cohesionar la plantilla i guanyar en confiança de cara als dos pròxims partits de Lliga. I és que després de la derrota enfront la Reial Societat, l'equip periquito vol escalar posicions a la classificació aprofitant els duels amb el Mallorca i el Llevant.

Aquest dissabte, els jugadors periquitos han treballat l'aspecte físic durant més d'una hora pels boscos de Collserola. Kameni, De la Peña i Iván Alonso, lesionats, s'han entrenat al marge mentre Cristian Álvarez i Chica no s'han exercitat per culpa d'unes febrades.

Baixa d'Amat

De cara al duel amb el Llevant, Jordi Amat serà baixa. El jove defensa ha estat convocat amb la selecció espanyola sub-19 -també han estat cridats els juvenils Edgar Badia i Albert Blázquez- i estarà concentrat del 13 al 25 d'octubre per disputar uns partits de classificació per l'Europeu de la categoria. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut