Futbol

L'Espanyol espera tancar aquesta tarda el fitxatge de Jónatas

L'Espanyol espera tancar aquesta tarda el fitxatge del brasiler Jónatas, un cop arribi un document firmat pel seu club, el Flamengo, dient que accepta cobrar la clàusula de rescissió del jugador. Jónatas firmarà per quatre temporades. Pel que fa a l'interès del València pel jugador de l'Espanyol Luis Garcia, el director esportiu, Paco Herrera, ha explicat que la proposta els ha arribat a través dels intermediaris del jugador i que és molt baixa econòmicament i del tot inacceptable.

Actualitzat

Jónatas, que es caracteritza per la seva capacitat organitzativa i per la seva arribada a l'àrea, serà el tercer brasiler de la plantilla juntament amb Fredson i Eduardo Costa. Està previst que el nou fitxatge blanc-i-blau passi la pertinent revisió mèdica a Barcelona després del partit amistós que la selecció del Brasil disputarà contra Noruega el 16 d'agost a Oslo, que podria significar el seu debut internacional de la mà del nou seleccionador brasiler, Carlos Dunga.

El cas de Luis García

Mentrestant, el director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, ha explicat que no han tingut contacte amb el València, i que l'única oferta que tenen per Luis Garcia, l'han rebut a través dels intermediaris del jugador. Herrera assegura que l'oferta econòmica és molt baixa i del tot inacceptable.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut