Espanyol

L'Espanyol es refà amb una victòria contra un deprimit Sevilla (2-0)

L'Espanyol ha deixat enrere la desfeta de la setmana passada a Tenerife amb un triomf convincent contra un deprimit Sevilla per 2-0. Els blanc-i-blaus han tornat a mostrar la seva millor versió en el seu fortí de Cornellà-el Prat i han aconseguit una balsàmica victòria davant un rival tocat anímicament per la seva recent eliminació a la Lliga de Campions. Osvaldo, aprofitant dues assistències de Marqués, ha estat l'autor dels dos gols del partit i ha permès l'Espanyol agafar aire i situar-se a vuit punts per sobre de la zona de descens.

El seleccionador argentí, Diego Armando Maradona, ha estat l'espectador d'excepció a Cornellà-el Prat, on ha presenciat un partit d'urgències pels seus companys de professió Mauricio Pochettino i Manolo Jiménez. El matx ha començat de cara per a un ambiciós Espanyol, que en el minut 8 ha obert el marcador. Fernando Marqués ha fet una centrada mil·limètrica i Osvaldo ha rematat amb el cap al fons de la porteria per fer el seu tercer gol a la Lliga. Poc després, Callejón ha perdonat el que hauria estat el segon gol espanyolista després de plantar-se sol davant de la porteria de Palop.

Els aficionats dels dos equips han homenatjat amb una gran ovació els desapareguts Antonio Puerta i Dani Jarque en els minuts 16 i 21, els números dels dorsals que lluïen els dos jugadors. Un Sevilla força desdibuixat i tocat anímicament per la recent eliminació a la Lliga de Campions ha perdut per lesió en la primera part els seus dos homes de banda, Jesús Navas i Diego Capel. Els andalusos, però, han disposat d'una gran ocasió al límit del descans. Cristian, el substitut de Kameni, ha hagut de volar per desviar a córner la rematada d'Escudé.

Osvaldo certifica la victòria

L'Espanyol ha continuat jugant amb molta intensitat a la segona meitat i de seguida Osvaldo ha posat a prova els reflexos de Palop. I en el minut 60 els catalans han marcat el definitiu 2-0. Nova acció de Fernando Marqués amb passada final a Osvaldo, que ha batut el porter sevillista per sota de les cames. La metralladora espanyolista ja és el "pichichi" de l'equip amb quatre gols, empatat amb Joan Verdú.

El davanter italoargentí ha estat a punt d'aconseguir un "hat-trick", en una jugada en què ha acabat lesionat Javi Márquez, després de rebre l'impacte del seu company Iván Alonso. L'Espanyol s'ha refet de l'estrepitosa patacada a Tenerife, ha recuperat la seva millor imatge i ja és a vuit punts del descens. Sens dubte, un triomf balsàmic per recuperar la tranquil·litat després d'una setmana bastant convulsa.