L'Espanyol es desfà del Lleida (4-1) i jugarà la final de la Copa Catalunya

L'Espanyol s'ha classificat per jugar la final de la Copa Catalunya. L'equip que entrena Miguel Ángel Lotina ha superat el Lleida per 4-1 en la primera semifinal que s'ha jugat a l'estadi Montilivi de Girona, que per cert no estava en les millors condicions. Jonathan Soriano, en dues ocasions, Jofre i Velamazan han estat els golejadors de l'equip blanc-i-blau, mentre que Unai, de cap, ha aconseguit el gol dels de la Terra Ferma.

Miguel Ángel Lotina i Miguel Rubio han presentat un onze inicial amb moltes novetats respecte a l'últim partit dels seus respectius equips. Una renovació que ha anat molt bé als blanc-i-blaus, que en el minut cinc de partit han aconseguit el primer gol. Ha estat en la primera aproximació a la porteria de Lleida quan Jonathan Soriano ha evitat el fora de joc i amb un xut creuat amb la cama esquerra ha aconseguit l'1-0. Només onze minuts més tard, l'Espanyol ha aconseguit el segon. Ha estat en una aproximació de Jofre per la banda esquerra, que amb un centre xut ha sorprès el porter de la Terra Ferma Eduardo, que s'ha introduït la pilota al fons de la seva porteria (2-0). En ple domini espanyolista, Jonathan Soriano, un altre cop, ha sentenciat la primera semifinal de la Copa Catalunya. Ha estat en una jugada similar a la del primer gol del partit. El davanter blanc-i-blau s'ha desmarcat en profunditat i ha aprofitat la passada de Domi per superar Eduardo en l'u contra u i fer pujar el 3-0. L'Espanyol ha transformat en gol els tres xuts que ha fet a la porteria del Lleida. En canvi, l'equip de la Terra Ferma ha tingut menys sort en els quatre xuts que ha fet a la porteria de Gorka, que ha estat molt encertat. A la segona part, els homes de Miguel Rubio han sortit amb ganes de donar emoció al partit. Possiblement en la millor ocasió del Lleida, Unai ha fet lluir Gorka en un llançament de falta tot just començar el segon temps. El porter blanc-i-blau, però, ha pogut rebutjar la pilota i evitar el perill. En el primer quart d'hora de la segona part el Lleida ha arribat en tres ocasions a la porteria de l'Espanyol. Unes aproximacions que han tingut el seu fruit amb un gol de cap d'Unai que ha reduït les diferències i ha donat moral als lleidatans. El gol ha arribat en el minut 68 de partit i el Lleida ha disposat d'una nova oportunitat. De fet, l'equip de la Terra Ferma ha enviat la pilota al fons de la xarxa de la porteria de l'Espanyol, però l'àrbitre havia xiulat una falta anterior sobre un defensa blanc-i-blau i, per tant, el gol no ha pujat en el marcador. I quan millor jugava el Lleida ha arribat la sentència de l'Espanyol. Ha estat de les botes d'un dels tres descartats de Lotina, Toni Velamazan, que amb un potent xut des de la frontal ha aconseguit el 4-1 definitiu. El Lleida, a més, ha acabat el partit amb un home menys arran de l'expulsió amb vermella directa de Dani Marín. En el tram final de la primera semifinal el Lleida ha desaprofitat un penal sobre Luiz Carlos, que ha costat una targeta vermella a Sergio Sánchez, per maquillar el marcador. El mateix davanter brasiler ha vist com Gorka ha aturat el llançament.