Futbol

L'Espanyol es deixa remuntar al Bernabéu un partit que tenia controlat (2-1)

L'Espanyol ha tingut el partit a la mà però no ha sabut mantenir la renda aconseguida a la primera part amb un gol de Valdo en jugada d'estratègia. El Madrid no ha fet res de l'altre món però n'ha tingut prou amb un gol d'Higuaín a la primera part i un penal transformat per Raúl en la segona. El capità blanc, que no havia aparegut en tot el partit, ha provocat la pena màxima en deixar-se caure dins de l'àrea quan lluitava amb Jarque, i ha transformat de penal el que és el seu gol 200 a la Lliga espanyola. El Madrid se situa amb vuit punts d'avantatge a l'espera del partit de Barça, que juga aquest diumenge al Camp Nou contra el Vila-real.

Actualitzat

L'Espanyol ha sortit fort i al primer minut Jonathan ja ha posat a prova Casillas amb un fort xut des de la frontal de l'àrea gran que el porter blanc ha rebutjat amb dificultats. El Madrid, però, no ha trigat a aconseguir el domini del joc, encara que només s'ha aproximat amb perill a la porteria de Kameni a pilota aturada. Una falta que ha servit Guti que no ha arribat a rematar Baptista ha estat la millor ocasió del blancs en el primer quart del partit.

Gol de pissarra

Ha estat l'Espanyol, però, el que s'ha avançat en una jugada d'estratègia perfectament executada pels homes de Valverde. Luis García ha tret el córner en curt, ha tornat a rebre de Lola i ha enviat un centre mil·limètric al segon pal, on ha aparegut l'exmadridista Valdo per superar Casillas amb un cop de cap sense oposició quan no s'havia arribat a la primera mitja hora de partit.

El gol en contra ha esperonat els de Schuster, que s'han llançat a l'atac i a punt han estat d'empatar en una falta des de la frontal de l'àrea, que ha xutat Baptista i ha rebutjat Kameni amb una intervenció espectacular. Abans del descans ha arribat l'empat en una jugada de Marcelo per la banda esquerra, que ha rematat amb el genoll Marcelo Higuaín, l'avui referència atacant del Madrid. La defensa de l'Espanyol ha estat molt tova en aquesta jugada, ja que Marcelo se n'ha anat sense problemes de Valdo i Higuaín ha agafat l'esquena a David García amb massa facilitat.

Raúl decideix amb el seu gol 200 a la Lliga

La segona part ha començat igual que la primera: amb domini i ocasions per a l'Espanyol. Schuster ha deixat al vestuari un desaparegut Robinho i ha introduït Drenthe, i abans del minut 20 també ha substituït Baptista, que se n'ha anat xiulat pel Bernabéu, per Sneijder. Valverde, per la seva banda, ha canviat peces a la davantera: Tamudo per Jonathan i Coro per Valdo. Però ha estat Raúl -qui, si no- el que ha decidit el partit amb una jugada de murri: ha entrat a l'àrea blanc-i-blava emparellat amb Jarque i s'ha deixat caure quan ha sentit el contacte amb el defensa espanyolista. Penal i gol 200 a la Lliga del capità madridista.

El pitjor de tot és que Tamudo ha vist la segona targeta groga segons després que l'àrbitre xiulés el final del partit, per protestar. A més, al túnel de vestidors, Kameni ha insultat el col·legiat i aquest ho ha reflectit a l'acta.


Anar al contingut