Primera Divisió

L'Espanyol empata amb l'Albacete (1-1) i queda a cinc punts de la permanència

L'Espanyol no ha pogut passar de l'empat contra l'Albacete (1-1) a Montjuïc. Un punt insuficient donada la situació de l'equip blanc-i-blau en la taula classificatòria. A més, la victòria del Mallorca a camp del Betis deixa l'Espanyol a cinc punts de la permanència. L'Albacete, només amb ordre i ofici, ha anul·lat el joc dels de Luis Fernández fins al minut 70, quan ha empatat Maxi Rodríguez. Redondo havia avançat l'equip manxec en la primera part. L'Espanyol ha reaccionat després de l'empat, però ja ha estat massa tard.

Més de 23 mil espectadors han assistit al partit, tot i que es temia que la Setmana Santa minvés l'afluència de públic. Luis Fernández ha presentat un onze inicial més ofensiu que a Sevilla, incloent-hi Ivan de la Peña i Jordi Cruyff. A més, Lopo ha tornat a l'equip després de la sanció. Els blanc-i-blaus s'han mostrat mancats d'idees durant tota la primera meitat. A l'Espanyol li costa molt crear perill quan el rival li cedeix l'iniciativa. I l'Albacete ho ha fet. En el minut 10 ha arribat la primera ocasió de gol. Wome ha xutat una falta des de la frontal, però el seu xut l'ha blocat Almunia. En el 20, ha estat l'equip manxec qui s'ha avançat en el marcador. Parri encara Lemmens, aixeca la pilota per sobre el porter i Redondo, gairebé sobre la línia de gol, l'envia al fons de la xarxa. L'Espanyol ha reclamat posició de fora de joc de Fabiano, però el davanter brasiler de l'Albacete no intervenia en la jugada. Fins al descans molt poqueta cosa. Domini blanc-i-blau, circulació lenta de pilota i una única ocasió que es pot destacar. De la Peña, però, ha xutat molt desviat. Després d'uns minuts calcats al final de la primera part, Luis Fernández ha fet entrar Maxi i Raducanu en lloc de Jordi Cruyff i Wome. De la Peña ha xutat una falta massa alta, abans de fer un eslàlom entre els defenses manxecs per servir el gol en safata de plata a Maxi Rodríguez. Era el minut 70. Fins al final, l'Espanyol ha disposat de bones ocasions. Un xut de falta de Fredson, una rematada massa creuada de Tamudo i un rebot després d'un córner que Maxi ha enviat fora han estat les millors. Però el gol de la victòria no ha arribat i els blanc-i-blaus queden a cinc punts de la permanència.