Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol empata amb el Làrissa (2-2) en el primer amistós de la gira a Grècia

L'Espanyol ha empatat contra el Làrissa (2-2), en el primer amistós que han jugat els de Valverde en la minigira per Grècia. Els blanc-i-blaus han estat els encarregats d'inaugurar el marcador amb una canonada excel·lent de Fredson. A l'inici de la represa i en només tres minuts, el Làrissa ha capgirat el marcador amb dos gols consecutius. A vint minuts del final, però, Luis García, recuperat del tot, ha igualat el marcador de forma definitiva. El matx ha suposat el debut de Moha i el primer partit de Tamudo a la pretemporada.

El Làrissa, de la Primera Divisió grega, ha sorprès d'entrada l'Espanyol amb la seva sortida al terreny de joc. Una badada de Gorka Iraizoz, en els primers minuts, els podia haver costat molt cara als blanc-i-blaus en aquesta primera part. Un mal refús del porter navarrès ha acabat en córner, ja que la pilota havia caigut en terra de ningú i, per sort dels barcelonins, allà no hi havia cap jugador rival.

Ha estat l'Espanyol, però, qui s'ha encarregat d'inaugurar el marcador. Després d'una passada de David García, Fredson ha engaltat un excel·lent xut des de fora de l'àrea, que ha batut el porter Christopoulos. A quatre minuts per arribar al descans, el banyolí Corominas s'ha fabricat una jugada tot sol i ha estat a punt de fer el segon, però el porter grec ha aconseguit enviar la pilota a córner. Poc després, l'àrbitre ha anul·lat una diana a Tamudo per un clar fora de joc, després d'agafar un refús del porter d'una rematada d'Eduardo Costa. Lacruz també ha tingut opcions de fer el segon fregant el temps de descompte amb una rematada de cap, però l'Espanyol ha anat als vestidors amb el 0-1 d'avantatge.

A la represa, però, el Làrissa ha aconseguit capgirar el partit en qüestió de segons. Al minut 6, Iraizoz ha calculat malament la seva sortida, després d'una badada defensiva, que Alexandrou ha aprofitat per enviar la pilota al fons de la xarxa a porteria buida, i ha igualat el marcador. Tres minuts després, Aloneftis s'ha encarregat de capgirar el marcador amb una vaselina que ha superat Iraizoz, altre cop massa avançat, que ha situat l'1-2.

L'Espanyol ha continuat insistint, després de veure com en uns minuts tot havia canviat. I així ha estat. Abans d'arribar a la mitja hora del segon temps, Luis García, després d'una bona triangulació dels blanc-i-blaus, ha aconseguit tornar a igualar el marcador fent el 2-2 definitiu, amb una rematada de cap. El davanter blanc-i-blau, recuperat del tot, s'ha mostrat molt motivat durant el temps que ha estat sobre el terreny de joc. A més, el partit ha suposat el debut del nou fitxatge Moha i de Tamudo en aquesta pretemporada, recuperat del tot de la lesió, que el va mantenir apartat del grup en els primers dies.