Copa del Rei

L'Espanyol, eliminat de la Copa del Rei en perdre contra l'Alacant per 1 gol a 0

L'Espanyol també ha caigut eliminat, per 1 a 0, en els 32s. de final de la Copa del Rei, al camp de l'Alacant, que era el primer cop en la seva història que jugava contra un equip de Primera Divisió. Fa tot just cinc anys, l'Alacant estava jugant a Preferent. Els homes de Juande Ramos han dominat durant bona part del partit, i han disposat de nombroses ocasions per marcar, però ni Tamudo, ni Maxi Rodríguez, ni Milosevic, han estat gaire encertats.

A partir del minut 25 de la segona part, l'Alacant s'ho ha anat creient, que podia eliminar l'Espanyol, i ha començat a acostar-se a la porteria d'Alfred Argensó, que ha hagut de salvar una primera gran ocasió en una rematada de cap de Sendoa. En el 33 ha arribat l'únic gol del partit, quan una centrada al segon pal l'ha intentada rematar de xilena Juli, que ha fet un "misto", però Garitano, que feia tot just sis minuts que era al camp, ha afusellat el porter blanc-i-blau. Fins al final, amb més ganes que ordre, l'Espanyol ho ha intentat, però sense crear excessiu perill. Ha acabat amb deu, per expulsió d'Àlex quan passaven ja sis minuts del temps reglamentari. En el total dels vuit afegits, els aficionats de l'Alacant no han hagut de patir i han vist com el seu equip deixava fora de la Copa l'Espanyol.