Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol dóna per fet que Zabaleta serà comunitari a finals d'agost

A l'Espanyol donen per fet que Pablo Zabaleta serà comunitari a finals d'agost i d'aquesta manera alliberarà una plaça d'extracomunitari per a la temporada qe ve. La documentació que sol·licita el seu passaport espanyol és a Madrid des de fa temps pendent d'aprovació i tramitació. A l'Espanyol li consta que a mitjans d'agost aquesta documentació arribarà al registre civil de Barcelona. Aleshores, simplement caldrà que el jugador la signi, juri la Constitució i passi a tenir la doble nacionalitat argentina i espanyola.

Actualitzat

Un cop Zabaleta obtingui la nacionalitat espanyola, Aleshores l'equip tindrà tres extracomunitaris: Jônatas, Clemente Rodríguez i Eduardo Costa. Amb Clemente Rodríguez les tres places disponibles continuaran ocupades, i per tant no es podria fitxar un pivot defensiu no comunitari, tal com vol fer la direcció esportiva. Interessa molt el serbi de 20 anys Milan Smiljanic, del Partizan de Belgrad, però amb Costa a la plantilla contractar-lo no és possible i s'hauria d'optar per la segona via del mercat comunitari, que també s'està estudiant.

La sortida de Costa

La sortida d'Eduardo Costa, declarat transferible, està sent molt complicada, bàsicament perquè la seva fitxa és molt alta. Tot i així, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'Espanyol s'està plantejant viatjar la setmana que ve a Belgrad per negociar el fitxatge d'Smiljanic, independentment que Costa trobi o no una sortida. És a dir, que si Costa no troba equip abans del 26 d'agost (dia en què s'acaba el termini per inscriure jugadors a la Lliga), es podria quedar sense fitxa al primer equip. En qualsevol cas, des de l'Espanyol estan convençuts que tard o d'hora Eduardo Costa acabarà trobant un equip a la Lliga espanyola.

Anar al contingut