Copa de la UEFA

L'Espanyol debutarà a la Copa de la UEFA davant l'Artmedia eslovac

L'Espanyol debutarà davant el conjunt eslovac de l'Artmedia de Bratislava en la tercera ronda prèvia de la Copa de la UEFA, segons el sorteig celebrat a Mònaco. Els blanc-i-blaus disputaran l'anada, el 14 de setembre, a Eslovàquia, i la tornada, el 28 del mateix mes, a l'Olímpic Lluís Companys. Pel que fa a la resta de representants del futbol espanyol, el Trabzonspor turc serà el rival de l'Osasuna, el Sevilla començarà a defensar el títol assolit el passat 10 de maig davant el desconegut conjunt grec de l'Atromitos, i l'equip belga de l'Standard de Lieja s'enfrontarà amb el Celta de Vigo.

Actualitzat

La tercera ronda prèvia de la Copa de la UEFA emparella 80 equips europeus en eliminatòries directes, de les quals hauran de sortir els 40 conjunts que passaran a la fase de grups del torneig. Dels 80 equips que figuraven en el bombo del sorteig celebrat a Mònaco, 32 conjunts provenien de la segona eliminatòria de classificació, i 16 equips més de les eliminatòries prèvies de la Lliga de Campions -com és el cas de l'Osasuna, eliminat per l'Hamburg alemany, o l'Ajax d'Amsterdam, sorprenentment eliminat pel FC Copenhaguen danès.

Els vencedors de les eliminatòries passaran a disputar la fase de grups, que constarà de vuit grups amb cinc equips cadascun. Cada equip disputarà dos partits a casa i dos més fora del seu estadi. Al final d'aquesta fase, els tres primers de cada grup passaran a la següent eliminatòria, moment en el qual entraran a disputar la Copa de la UEFA els vuit clubs que hagin quedat tercers en la primera lligueta de la Lliga de Campions. Aquests 32 conjunts passaran a disputar l'eliminatòria de setzens de final de la Copa de la UEFA.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut