Futbol

L'Espanyol debuta aquest vespre davant el Palamós en el primer amistós de la pretemporada

L'Espanyol 2010-2011 comença a mesurar les seves forces aquest vespre en el seu primer partit amistós de la pretemporada. Serà en el marc del Trofeu Vila de Palamós i davant l'equip local, que milita a la Tercera Divisió. Els homes de Ramon Monràs, que presenta fins a onze noves incorporacions, posaran a prova l'estat de forma de l'Espanyol després d'una setmana de treball intens a Peralada. I mentre l'equip agafa rodatge, el club continua treballant de valent. D'una banda, als despatxos s'ultima el traspàs de José Callejón al Getafe i, de l'altra, a Cornellà-el Prat es canvia la gespa de l'estadi. El partit començarà a les 19 hores i es podrà veure en directe per TV3.

Actualitzat
De cara al partit, Dátolo i Baena són baixa per lesió mentre que Galán, que arriba al primer equip després d'estar un any cedit al Girona, podria debutar. El tercer porter, Kiko Casilla, i Dinu, el porter del filial, defensaran la porteria blanc-i-blava en absència de Kameni i Cristian.

Pel que fa als possibles traspassos, el club té clar que no vendrà Callejón per menys de cinc milions d'euros. A més, el club podria accelerar el traspàs d'Ángel Martínez, per qui el Girona i el Salamanca estan interessats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut