Espanyol

L'Espanyol convoca un concurs de càntics per a l'animació al nou estadi

L'Espanyol ha posat en marxa una campanya per aconseguir un conjunt de temes musicals que serveixin com a referència per potenciar l'animació al nou estadi de Cornellà-el Prat. L'Espanyol pretén amb aquesta iniciativa ampliar el repertori i tenir formats nous, que es diferenciïn de la majoria que s'escolten en altres estadis de futbol. L'objectiu és que tinguin identitat pròpia i reforcin els valors del club. En cap cas es busca un himne nou.

Actualitzat
En el concurs poden participar tots els interessats i aquests han de fer arribar la maqueta a les oficines del club o a les botigues oficials. Els interessats tenen de termini fins el 16 de gener i el guanyador es coneixerà un mes després. Les maquetes guanyadores rebran un premi de 3.000 euros. 

L'objectiu és aconseguir himnes per cantar abans, durant i al final del partit. L'estil del concurs és lliure i les peces han de tenir una durada màxima de dos minuts i mig. La intenció és que tots els espectadors coneguin les cançons. 

Fent un símil, el club català pretén buscar un tema tan identificatiu com el "Mai caminaràs sol" que canten els aficionats del Liverpool o del Celtic. "Volem ser una referència en animació", ha assegurat el conseller Joan Collet.
Anar al contingut