LA VICTÒRIA DE LA PERMANÈNCIA

L'Espanyol continua guanyant els grans i s'imposa al Celta per 2-0

Victòria importantíssima per tancar una setmana plena de mala maror a l'Espanyol. Davant d'un Celta molt inferior, els homes de Paco Flores han creat perill des del primer minut. Un gol de Paco Palencia, en el minut 22, i un altre del golejador Tamudo, en el 75, han donat una victòria més davant un equip gran. Aquesta victòria té un altíssim valor, ja que garanteix la permanència de l'equip català a Primera. Amb aquesta victòria de l'Espanyol, el Barça manté la quarta plaça, amb els mateixos punts que el Celta.

L'Espanyol ha trencat la ratxa de tres derrotes consecutives guanyant el Celta per 2 a 0. Tot i això, els blanc-i-blaus han desaprofitat, un altre partit, claríssimes oportunitats de gol. La primera, una de Posse, als 20 segons de joc. Posteriorment és Méndez qui, des de sota els pals, envia a córner la rematada de Roger. L'Espanyol ha fet una gran primera part i ha trobat el premi del gol en el minut 23. Posse roba la pilota a Silvinho i la seva centrada l'aprofita Paco Palencia per marcar l'1 a 0. Fins al descans, l'Espanyol ha tingut claríssimes oportunitats. En el minut 31, Tamudo xuta al lateral de la porteria de Cavallero. En el 40, de nou Cavallero, avui el millor de l'equip gallec, ha evitat el gol de Palencia en una claríssima ocasió. I a tres minuts del descans ha estat Tamudo qui no ha sabut resoldre sol, un cop més, davant de Cavallero. El de Santa Coloma, al final, ha guanyat el seu duel amb el porter del Celta. En el minut 76, en una ràpida jugada de contraatac, aconsegueix finalment batre la porteria del Celta. Amb aquesta victòria, l'Espanyol trenca dues ratxes de cop: la seva pròpia de tres derrotes seguides i la del Celta, que havia guanyat en les últimes quatre jornades. Amb els d'avui, el conjunt blanc-i-blau suma els 44 punts i pràcticament té assegurada la permanència. Ara caldrà veure si Paco Flores ja vol tornar a sentir parlar de la UEFA, competició que els espanyolistes tenen només a 4 punts.