Copa del Rei

L'Espanyol completa una remuntada d'infart contra l'Alcorcón (4-2) i jugarà els quarts de la Copa

L'Espanyol ha apel·lat a l'heroica per passar als quarts de final de la Copa del Rei en vèncer l'Alcorcón per 4-2. Els madrilenys, que havien guanyat 1-0 a l'anada, s'han avançat amb un gol matiner d'Óscar Plano. Simao i Sergio García, de penal, han capgirat el marcador abans que Javito empatés a només deu minuts del final. Víctor Álvarez i Pizzi, amb un golàs, han completat una remuntada d'infart.

Alfredo Tena va anunciar que l'Espanyol sortiria a igualar ràpidament l'eliminatòria. Però s'ha trobat amb un Alcorcón que no s'ha tancat i que ben aviat ha inaugurat el marcador gràcies a Óscar Plano. Era el minut tres de partit i l'Espanyol necessitava tres gols per capgirar l'eliminatòria. Simao ha marcat el gol de l'empat sis minuts més tard. I en el minut 21, el minut Dani Jarque, Mikel Iribas ha fet caure Simao dins l'àrea. El penal l'ha transformat Sergio García, hores després de ser pare. Abans del descans, parada providencial de Kiko Casilla i gol ben anul·lat per fora de joc a Stuani.

Els poc més de 10 mil espectadors que hi havia a Cornellà-el Prat veien com s'escapava la remuntada. En el 61, errada clamorosa de Córdoba en un cop de cap massa alt i, uns minuts més tard, el porter visitant Dani ha desviat al pal un xut de Stuani. L'empat de Javito, en el minut 79, semblava dictar sentència, però l'Espanyol ha apel·lat a l'orgull i a la qualitat dels seus homes. Víctor Álvarez i Pizzi, amb un xut sensacional a l'escaire, han donat la classificació als blanc-i-blaus.