Espanyol

L'Espanyol cau davant el Saragossa després de jugar amb 10 homes tota la segona part (1-2)

L'Espanyol ha patit la segona derrota consecutiva en caure davant d'un Saragossa que ha resolt el matx en el minut 89 amb un gol d'Hélder Postiga (1-2). Però la clau del partit ha estat molt abans, amb l'expulsió d'Albín en el minut 48 per mans dins de l'àrea. El conjunt aragonès ha igualat el gol espanyolista marcat per Àlvaro gràcies a Apoño, que ha transformat el penal. El Saragossa ha passat a dominar la situació fins que ha acabat aprofitant la seva ocasió per sentenciar l'enfrontament.

L'Espanyol ha patit la segona derrota consecutiva en caure davant un Saragossa que ha resolt el matx al minut 89 amb un gol del portuguès Helder Postiga (1-2). El seu compatriota espanyolista Simao Sabrosa no ha arribat a debutar en un partit que suposava el debut a casa dels periquitos.

La clau del partit ha estat, en canvi, molt abans, amb l'expulsió d'Albín al minut 48 per unes mans ingènues dins de l'àrea. El conjunt aragonès ha igualat gràcies a Apoño, que ha transformat el penal, i ha passat a dominar la situació. Fins que ha acabat aprofitant la seva ocasió per sentenciar.

Domini i gol

L'equip de Pochettino ha portat la iniciativa des del principi i a mesura que han passat els minuts el domini s'ha incrementat davant un Saragossa inofensiu i amb les idees clares: l'empat ja li anava bé. Álvaro ha tingut la primer opció las 15 minuts en un bon cop de cap que ha fregat el pal de la porteria de Roberto. Verdú, enganxat a la banda esquerra, ha generat vies d'entrada a l'àrea aragonesa. Però el perill ha arribat per via àrea i des del còrner, amb dues rematades d'Héctor Moreno.

Poc abans del descans, als 42 minuts una pilota llarga l'ha prolongat Wakaso per Álvaro, que ha marxat per velocitat del centrals del Saragossa i ha batut Roberto amb una volea perfecta. La seva celebració del gol, plena de ràbia, semblava ser un adéu a l'afició per als més malpensats.

Penal i expulsió d'Albín

La segona meitat ha començat amb un cop molt dur del qual l'Espanyol no s'ha recuperat. El Saragossa ha tret un còrner i després d'una pentinada de Pinter, Albín ha tocat clarament la bola amb el braç. Era la seva segona groga i Paradas Romero l'ha expulsat. Apoño ha fet l'empat en el penal posterior i el partit ha quedat massa decantat en favor dels visitants al minut 49.

El Saragossa ha pogut avançar-se poc després en una triple ocasió en què Cristian Álvarez i Álvaro sota els pals han evitat l'1-2. Pochettino ha reaccionat i ha substituït Héctor Moreno, lesionat, per Forlín i Tejera per Wakaso, amb una targeta groga i perill de ser expulsat. L'Espanyol ha tranquil.litzat el joc i s'ha tret de sobre la pressió del rival, ambiciós des del penal.
La sentència arriba al final

Però la desgràcia ha colpejat durament un minut abans del final, quan una pilota solta a pocs metres de Cristian l'ha rematat Hélder Postiga al fons de la xarxa. Es repetia la història de Mallorca. En l'últim sospir, Forlín ha pogut empatar en una pilota que se li ha escapat a Roberto però tampoc hi ha hagut encert.

Dues jornades davant de rivals directes i dues derrotes. L'entorn blanc-i-blau està inquiet, mentre es busca un davanter de forma intensa. Just quan Álvaro sembla haver recuperat l'olfacte.
La setmana que ve al Ciutat de València contra el Llevant l'equip ha de reaccionar si no vol arrossegar un llast molt pesat tota la lliga.