Espanyol

L'Espanyol arrenca un estèril empat a Granada en el debut de Javier Aguirre i seguirà cuer de Primera (0-0)

L'Espanyol va empatar a 0 al camp del Granada en l'estrena de Javier Aguirre a la banqueta. Els blanc-i-blaus s'entrenen aquesta tarda pensant en el Sevilla, el pròxim rival a la lliga, equip contra el qual van sortir golejats als dos partits de setzens de la Copa. Javier Aguirre va quedar satisfet del resultat i del punt aconseguit

Actualitzat
Javier Aguirre va debutat a la banqueta de l'Espanyol amb un estèril empat sense gols al camp del Granada. En un duel contra un rival directe en la lluita per la permanència, els blanc-i-blaus només van poder arrencar un punt insuficient que els impedeix una jornada més sortir de la cua de la classificació. Fins i tot el resultat es pot donar per bo gràcies a les aturades de Cristian Álvarez en el tram final del partit.

La primera batalla del "Vasco" Aguirre a la banqueta de l'Espanyol en la seva lluita per la salvació va començar amb canvis respecte al seu antecessor en el càrrec, Mauricio Pochettino. D'una tacada, Javi López, Colotto, Stuani i el marginat Simao en l'onze titular. D'entrada, bones sensacions dels blanc-i-blaus combinades amb els mals endèmics que no vanpassar a majors perquè ni Torje primer ni Borja Gómez en una jugada posterior van estar encertats en les seves accions.

Superada la pressió del Granada, que va dominar bona part de la primera meitat, Forlín va posar a prova Toño i fregant el descans va ser Stuani qui va rematar en planxa en la que va ser l'ocasió més clara del partit en els primers 45 minuts. El porter Toño va tornar a ser decisiu, com també ho va ser en la represa anticipant-se a Wakaso després del regal de Siqueira. Si no fos pels mistos que el van deixar en evidència quan els d'Aguirre ja cantaven gol, Wakaso hauria firmat un partit completíssim i si no hagués estat per Cristian Álvarez, Ighaló hauria pogut avançar el Granada en un moment en què el partit estava del tot obert.

Amb tres aturades providencials en el tram, l'argentí va mantenir la seva porteria a zero i va permetre els blanc-i-blaus, bastant imprecisos en atac, sumar un punt. Aguirre, que no va fer bona la dita d'entrenador nou, victòria segura, té encara molta feina per endavant per treure l'Espanyol de la zona de descens però com a mínim ha frenat la caiguda lliure del conjunt blanc-i-blau, que venia d'encaixar tres derrotes consecutives. I una dada per les estadístiques. Quatre debuts de Javier Aguirre a la Lliga espanyola i quatre empats el dia de la seva estrena. Abans ho havia fet amb l'Osasuna, l'Atlètic de Madrid i el Saragossa.

Els blanc-i-blaus s'entrenen aquesta tarda pensant en el Sevilla, el pròxim rival a la lliga, equip contra el qual van sortir golejats als dos partits de setzens de la Copa. Javier Aguirre va quedar satisfet del resultat i del punt aconseguit
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut