Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol arrenca un empat de Riazor (0-0) amb polèmica per dos possibles gols del Dépor

L'Espanyol va arrencar un empat de Riazor en un partit que va acabar sense gols (0-0), però no absent de polèmica. Arizmendi va veure com l'àrbitre, Mejía Dávila, el protagonista del partit, no feia pujar al marcador dos possibles gols. El primer, en el minut 24, quan el davanter va enviar un xut al travesser, però el rebot va travessar la línia de gol de forma dubtosa. I la segona diana va ser anul·lada per fora de joc. Amb aquest empat, l'Espanyol ja fa set partits consecutius que no perd fora de casa.

Amb el mateix onze titular que va derrotar el Barça a Montjuïc, l'Espanyol va saltar al terreny de joc. Tot i això, el joc dels d'Ernesto Valverde va estar lluny del que van desplegar els blanc-i-blaus davant el conjunt blaugrana. En els 45 minuts de la primera part, ben poca cosa van fer els catalans. L'ocasió més bona que va tenir el conjunt barceloní va ser una falta directa, abans del primer quart d'hora, que Luis García va enviar als núvols. Qui sí que va fer coses, en canvi, va ser el Deportivo, que va perdonar en més d'una ocasió. Riki no va arribar a una centrada per la banda dreta d'Estoyanoff, i Arizmendi fins i tot va ser protagonista en un gol fantasma. El davanter del Dépor va enviar una rematada al travesser que va posar en dubte si la pilota havia entrat o no. Tot i això, cap dels jugadors de l'equip gallec va reclamar res. Amb l'empat a zero els dos equips van marxar al descans.

Arizmendi va tornar a protagonitzar una altra de les jugades discutides del partit. En el minut 59, el davanter madrileny va veure com li anul·laven un gol per un discutible fora de joc. L'Espanyol no va començar a despertar-se fins ben entrada la mitja hora del segon temps. Tamudo va disposar d'una ocasió d'or per avançar els blanc-i-blaus. En un contraatac, el davanter de Santa Coloma va enviar un xut que va topar amb el pal esquerre de la porteria d'Aouate, en la que va ser pràcticament l'única oportunitat dels barcelonins. El banyolí Ferran Corominas, que va entrar en substitució de Rufete, va intentar sorprendre el porter del Dépor a dos minuts del final del partit amb un xut que Aouate va poder rebutjar.

Tot i no fer un bon partit, l'Espanyol suma un punt i ja fa set partits seguits que puntua fora de casa.