Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol aconsegueix la victòria a Elx per 2-3, però patint fins a l'últim minut

Dosi de moral per a l'equip de Clemente. Tot i que els blanc-i-blaus han patit fins a l'últim moment, han aconseguit la victòria al camp de l'Elx per 2-3, en partit corresponent als trenta-dosens de final de la Copa del Rei. Els gols del conjunt català han estat obra de Bobson, en el minut 51, de Raúl Molina, en el 58, i del jove Ferran Corominas, en l'últim minut.

La primera meitat ha acabat sense gols. Tot es produiria en una segona part plena d'accions perilloses per part de tots dos equips. El primer gol del conjunt de Clemente ha arribat en el minut 51, obra de Bobson. Semblava que els blanc-i-blaus agafaven confiança. Només set minuts després, Raúl Molina aconseguia establir el 0-2 en el marcador. I després de mitja hora de joc de la segona part, Nino, que ha tingut clares ocasions, escurçava distàncies amb un gran gol. A partir d'aquí els catalans han començat a patir. L'Elx s'ha esperonat i ha trobat el premi. Velasco, en el minut 41, aconseguia empatar el partit a dos. Faltava poc temps per a l'acabament, i l'Elx s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Zárate. L'Espanyol s'ha posat les piles i el jove jugador del planter, Ferran Corominas, ha aconseguit trencar l'empat.