Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol aconsegueix la segona victòria de la pretemporada a costa del Figueres (0-2)

Segon partit de pretemporada i segona victòria per a l'Espanyol. Avui els barcelonins han derrotat el Figueres per 0-2. El primer gol l'ha marcat Maxi Rodríguez en el minut 40. L'argentí ha rematat de manera excel·lent una centrada de Domí i, tot i que el porter local ha estat a punt d'aturar el xut, la pilota ha acabat entrant a la porteria. I a tocar de la mitja part, un penal de Freixa a Martín Posse ha donat l'oportunitat a Dani de marcar el 0-2. És el tercer gol de Dani en dos partits. De moment, doncs, bona mitjana per al de Cerdanyola.

En la segona part no hi ha hagut gols. El Figueres ha estat un rival que ha plantat cara als espanyolistes i ha disposat d'ocasions per marcar. Possiblement, l'ocasió més clara per als barcelonins en el segon temps ha estat un gol anul·lat per fora de joc a Ferran Coromines. El tècnic espanyolista no ha fet jugar l'últim fitxatge de l'Espanyol, el porter Kameni, que avui mateix s'ha incorporat a l'"stage" que està fent l'equip a Peralada. Tot apunta, doncs, que Miguel Ángel Lotina el podria fer debutar divendres en el tercer partit de la pretemporada, que l'Espanyol jugarà contra el Palamós.