Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol aconsegueix la renovació d'Iván de la Peña per a les dues pròximes temporades

L'Espanyol ha tancat aquest matí el serial de De la Peña. El jugador cantàbric ha renovat per a les pròximes dues temporades, després d'un estira-i-arronsa en les converses que ha durat gairebé mig any. Finalment, el director esportiu del club, Paco Herrera, i el representant del jugador, Manel Ferrer, han rubricat l'acord aquest matí a Montjuïc. Així doncs, Lo Pelat, peça fonamental per a l'esquema de Valverde, continuarà dirigint el joc dels blanc-i-blaus i, molt probablement, completarà la seva carrera esportiva com a periquito.

Actualitzat

L'Espanyol no entenia un projecte de futur sense Iván de la Peña i Iván de la Peña, ara per ara, tampoc no es veia amb una altra samarreta que no fos la de l'Espanyol. Ha costat, però després de mesos de negociacions, aquest matí el representant del jugador, Manel Ferrer, i el director esportiu, Paco Herrera, han tancat la continuïtat de Lo Pelat per dues temporades amb el club blanc-i-blau.

Cinc temporades, quatre gols a la Lliga, les llàgrimes de Glasgow i, sobretot, amics íntims. Raons més que suficients perquè Iván de la Peña continuï fent les seves assistències marca de la casa, assistències que quan té al davant Luis García o Raúl Tamudo acostumen a acabar en gol.

L'Espanyol confirma l'arribada de Casilla

L'Espanyol i el porter del Reial Madrid Castilla Kiko Casilla han arribat avui a un acord per a les tres pròximes temporades, segons que ha informat el club blanc-i-blau. El jugador, els seus pares i els seus representants han passat avui per les oficines de l'Espanyol, amb permís del Madrid, per tancar l'acord. S'espera que en els pròxims dies els dos clubs concretin el fitxatge del futbolista per l'entitat catalana. Casilla serà el porter titular del filial blanc-i-blau i el tercer porter de la primera plantilla a l'espera que s'aclareixi el futur de Gorka Iraizoz, que té intencions d'abandonar el club i podria fitxar per l'Athletic de Bilbao.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut