Barcelona

L'espai dels Encants Vells acull una jornada d'art emergent abans de convertir-se en un abocador temporal

Avui, durant tot el dia, el solar on hi havia els antics Encants Vells de Barcelona, es transforma en un punt de trobada de l'art emergent més transformador. Grafitis, escultures, tallers, xerrades, música, menjar... una proposta que busca donar un ús social a espais urbans abandonats. A partir de demà l'espai es convertirà en l'abocador de la runa de l'anella de les Glòries.

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte, durant tot el dia, el solar on abans hi havia els Encants Vells de Barcelona es converteix en un punt de trobada de l'art emergent més transformador. Grafitis, escultures, tallers, xerrades, música, menjar... una proposta que busca donar un ús social a espais urbans abandonats.

"Ús Barcelona" es pot visitar només avui, i quan s'hagi acabat, l'espai es convertirà en l'abocador de la runa de l'anella de les Glòries.

Durant tot el dia, l'espai que ocupava el mercat es convertirà en una mostra d'idees creatives, on es pintaran murals de "street art", i hi haurà tallers per a joves, exposicions i venda d'obres d'art.

Marc Garcia, membre de l'associació Rebobinart, que organitza l'esdeveniment, detalla que "nosaltres plantegem un esdeveniment en el qual hi haurà art mural, però hem buscat activitats participatives perquè qualsevol persona que vingui no només s'emporti el record d'una fotografia sinó que es pugui endur una obra d'art, una experiència, que surti amb la sensació que realment ha participat en aquest esdeveniment."

Entre altres coses, es pot caminar sobre les escultures que s'hagin creat, i ajudar a fer-les evolucionar o es poden aportar dades i escriure en un mur de pissarra què voleu fer abans de morir.

L'organització està penjant fotografies al seu perfil d'Instagram.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut