Girona

Lesma presenta un ERO per acomiadar el 30% de la plantilla de l'aeroport de Girona

L'empresa Lesma, responsable del "handling" i dels serveis a passatgers a l'aeroport de Girona-Costa Brava, ha presentat un ERO per acomiadar 24 persones. La reducció de vols de Ryanair per l'entrada del calendari d'hivern i la seva instal·lació al Prat en són les principals causes. És el primer any que es pren aquesta dràstica decisió ja que, fins ara, l'únic que es feia era no renovar el personal de reforç de l'estiu.

Actualitzat
L'entrada del calendari d'hivern, que redueix el vols de la companyia Ryanair, juntament amb la seva instal·lació a l'aeroport del Prat, ha provocat que l'empresa Lesma presenti un ERO per acomiadar a 24 de les 81 persones que treballen en els serveis a passatgers a l'aeroport Girona-Costa Brava, xifra que representa el 30% de la plantilla.

Segons la UGT, era habitual que no es renovés el personal de reforç en acabar la temporada d'estiu, però aquest any la decisió ha estat molt més dràstica. Tot i així, s'espera que la companyia ampliï destinacions i freqüències l'estiu vinent, de manera que hagi d'augmentar la plantilla.
Anar al contingut