Pla general del poble d'Aguiró, al Pallars Jussà, amb l'esfondrament de la carretera a la part inferior. Imatge del 12 de setembre del 201…
Pla general del poble d'Aguiró, al Pallars Jussà, amb l'esfondrament de la carretera a la part inferior. Imatge del 12 de setembre del 2018. (horitzontal)

L'esfondrament d'un tram de carretera a l'entrada d'Aguiró obliga a tallar l'accés principal al poble

Actualitzat

ACN La Torre de Capdella.-L'accés principal al poble d'Aguiró, al Pallars Jussà, està tallat des del passat dissabte a causa de l'esfondrament d'un tram de carretera a l'entrada del nucli. Mentre no es repari la carretera els veïns poden accedir a la localitat per un camí alternatiu. L'Ajuntament de la Torre de Capdella ja ha encarregat un estudi tècnic per trobar la solució i poder reobrir la via tan aviat com es pugui. L'esfondrament s'ha produït just a l'entrada del poble on el mur de pedra seca que sustentava la carretera ha cedit i ha descalçat la carretera. Resulta que fa pocs mesos que aquest tram de via es va asfaltar. S'apunta a les pluges dels darrers dies com a possible causa de l'ensorrament de part de la carretera.

Pilar Juanmartí, tinent alcalde de l'Ajuntament de la Torre de Capdella, ha explicat que ara buscaran finançament per reparar la carretera i ha tranquil·litzat als veïns del poble dient que l'obra es farà amb caràcter d'urgència en tractar-se d'un nucli habitat.Juanmartí ha dit que aquest estiu el municipi ha patit moltes esllavissades i esfondrament per les pluges però que l'obra d'Agruiró serà prioritària en donar accés a un poble.

Anar al contingut