L'escudella i carn d'olla, el plat favorit dels catalans
L'escudella proposada per Joan Roca supera per ben poc al pa amb tomàquet defensat per Ferran Adrià
L'escudella i la carn d'olla són el plat favorit dels catalans. Així ho han escollit els lectors de la revista "Cuina", organitzadora d'aquest concurs, en què cuiners reconeguts apadrinaven un menjar típic català. L'escudella proposada per Joan Roca ha superat per ben poc al pa amb tomàquet defensat per Ferran Adrià. I és que la diferència ha estat de tan sols 62 vots entre els 120.000 catalans que han participat al concurs.
Els resultats els ha fet públic la Carme Ruscalleda durant la celebració del Fòrum de Gastronomia de Barcelona.
EN DIRECTO en #Periscope Proclamació del #platfavorit dels catalans https://t.co/zRZ4jzLBFL
Cuina.cat (@cuinacat) 24 de octubre de 2016
Els finalistes ja es van donar a conèixer al programa de Catalunya Ràdio "L'estat de Gràcia", que condueix Roger de Gràcia.