L'Escola d'Hoteleria de Lleida presenta 13 tapes creades per diferents cuiners de la demarcació amb productes lleidatans de proximitat

Lleida (ACN).- L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida ha presentat aquest dijous les 13 tapes que han resultat guanyadores del concurs 'Això és Gustum', d'entre la cinquantena de receptes originals que han presentat diferents restauradors de les comarques lleidatanes i que han creat a partir d'aliments del territori de proximitat, artesanals i de qualitat. L'espelta, la vedella, el corder, el pollastre, els caragols o els bolets, són alguns dels productes que els cuiners han utilitzat en les seves creacions. Les tapes seleccionades, una per cada comarca, se serviran a l'estand de la Diputació durant la fira de Sant Miquel de Lleida per tal que els ciutadans les puguin tastar a un preu mòdic. Els estudiants de l'Escola d'Hoteleria seran els encarregats d'elaborar-les, cuinar-les i servir-les.
L'Escola d'Hoteleria de Lleida presenta 13 tapes creades per diferents cuiners de la demarcació amb productes lleidatans de proximitat

L'Escola d'Hoteleria de Lleida presenta 13 tapes creades per diferents cuiners de la demarcació amb productes lleidatans de proximitat

Lleida (ACN).- L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida ha presentat aquest dijous les 13 tapes que han resultat guanyadores del concurs 'Això és Gustum', d'entre la cinquantena de receptes originals que han presentat diferents restauradors de les comarques lleidatanes i que han creat a partir d'aliments del territori de proximitat, artesanals i de qualitat. L'espelta, la vedella, el corder, el pollastre, els caragols o els bolets, són alguns dels productes que els cuiners han utilitzat en les seves creacions. Les tapes seleccionades, una per cada comarca, se serviran a l'estand de la Diputació durant la fira de Sant Miquel de Lleida per tal que els ciutadans les puguin tastar a un preu mòdic. Els estudiants de l'Escola d'Hoteleria seran els encarregats d'elaborar-les, cuinar-les i servir-les.