L'Escola d'Hoteleria de Lleida acull el catorzè concurs de cuina Àngel Moncusí

L'Escola d'Hoteleria de Lleida ha acollit el catorzè Concurs de Cuina Àngel Moncusí. Joves de tot Catalunya van participar en el certamen, que va guanyar el barceloní Antoni Sáez. Els dotze joves participants provinents d'escoles d'hoteleria de tot Catalunya tenien només tres hores per elaborar dos plats diferents, un primer i unes postres.
L'Escola d'Hoteleria de Lleida acull el catorzè concurs de cuina Àngel Moncusí
Lleida

L'Escola d'Hoteleria de Lleida acull el catorzè concurs de cuina Àngel Moncusí

L'Escola d'Hoteleria de Lleida ha acollit el catorzè Concurs de Cuina Àngel Moncusí. Joves de tot Catalunya van participar en el certamen, que va guanyar el barceloní Antoni Sáez. Els dotze joves participants provinents d'escoles d'hoteleria de tot Catalunya tenien només tres hores per elaborar dos plats diferents, un primer i unes postres.
Actualitzat
Ser ràpid és una de les bases, a més de ser bon cuiner, per participar en el concurs. Aquests dotze joves provinents d'escoles d'hoteleria de tot Catalunya tenien només tres hores per elaborar dos plats diferents, un primer i unes postres, i per triplicat. Mentre els cuiners ultimaven les elaboracions, el jurat revisava la feina dels joves per tal d'avaluar no només el gust, sinó també la dedicació. Els nervis, i algun ensurt, no van impedir que els cuiners se sentissin satisfets. Però la feina no s'acabava a la cuina. Els participants van haver de defensar les seves creacions davant dels membres del jurat. L'elecció del guanyador, entre les vint-i-quatre receptes diferents i inèdites, va ser difícil. L'exquisidesa dels suculents plats en va ser, però, la recompensa.

NOTÍCIES RELACIONADES