L'escola de Roquetes entrega a Ensenyament 600 firmes contra la reducció de professors i d'una línia en curs de primària

ACN Roquetes.-L'AMPA de l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes (Baix Ebre) ha entregat, aquest divendres, més de 600 firmes al Departament d'Ensenyament de les Terres de l'Ebre. Les principals queixes dels pares i mares dels alumnes és que, a les retallades dels últims cursos, s'hi suma aquest any la pèrdua de mig professor de suport lingüístic i la supressió al centre d'una línia de 3r de primària, fet que ha augmentat la ràtio a 27 alumnes per aula. L'AMPA de l'escola de Roquetes ha reclamat que, o bé es limiti a 25 el nombre d'estudiants per classe o bé s'augmenti els recursos docents al grup afectat. També han demanat més recursos per a l'aula d'informàtica de l'escola, "que té un estat precari", i menys temps d'espera per rebre les valoracions de l'EAP (l'equip d'assessorament i orientació psicopedagògica), que superen ara els quatre mesos.

Segons ha explicat la FAPAC (Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya), la directora dels serveis territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, s'ha compromès a transmetre les reivindicacions dels pares i mares de l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes a la secretària general de Polítiques Educatives, així com a fer un millor seguiment de la situació des de la inspecció.

Anar al contingut