L'Escala vol entrar al rècord Guiness amb un suquet de peix per a 1.200 persones

L'Escala (Alt Empordà).- L'Escala vol entrar a formar part del rècord Guiness amb la preparació d'un suquet de peix per a 1.200 persones. La cassola per elaborar aquest pla farà 2,5 metres de diàmetre i una profunditat de prop de 40 centímetres i farà arrencar el bull al suquet sobre un foc de llenya. Pel que fa als ingredients, hi haurà 100 quilos de musclos, 250 quilos de peix, 60 quilos de pebrot vermell i verd, 5 quilos de picada, entre 4 i 5 litres d'oli, 400 litres de fumet de peix i 300 quilos de patates. Aquest plat es començarà a cuinar a partir de les nou del matí d'aquest diumenge i se servirà a les dues de la tarda, a Riells.
L'Escala vol entrar al rècord Guiness amb un suquet de peix per a 1.200 persones

L'Escala vol entrar al rècord Guiness amb un suquet de peix per a 1.200 persones

L'Escala (Alt Empordà).- L'Escala vol entrar a formar part del rècord Guiness amb la preparació d'un suquet de peix per a 1.200 persones. La cassola per elaborar aquest pla farà 2,5 metres de diàmetre i una profunditat de prop de 40 centímetres i farà arrencar el bull al suquet sobre un foc de llenya. Pel que fa als ingredients, hi haurà 100 quilos de musclos, 250 quilos de peix, 60 quilos de pebrot vermell i verd, 5 quilos de picada, entre 4 i 5 litres d'oli, 400 litres de fumet de peix i 300 quilos de patates. Aquest plat es començarà a cuinar a partir de les nou del matí d'aquest diumenge i se servirà a les dues de la tarda, a Riells.