Les xarxes no perdonen el canvi del "no és no" a l'abstenció socialista

RedaccióActualitzat

Poc després de saber-se quin era el resultat de la votació del comitè federal del PSOE, les xarxes s'han omplert de missatges antics de destacats dirigents socialistes que negaven per activa i per passiva qualsevol possibilitat d'afavorir un govern del Partit Popular.

Des d'altres opcions polítiques, s'han recuperat tuits del passat per recordar quina era fa uns mesos la postura oficial del partit socialista.

El portaveu de PDECat al Congrés, Francesc Homs, ha dit que aquest és un bon moment per recordar el "no és no":

 

 

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha recuperat un tuit de Pepe Blanco del mes de gener on negava qualsevol possibilitat de facilitar al PP una nova legislatura:

 

 

Avui, Pablo Iglesias ha fet servir la cançó "Cuervo viejo" que Javier Krahe va dedicar 1986 a Felipe González i al canvi d'opinió dels socialistes respecte a l'entrada d'Espanya a l'OTAN. Iglesias juga amb el cognom del polític gallec, Pablo Blanco, per retreure-li les seves paraules:

 


El seu company de partit, Íñigo Errejón, ha triat la presidenta andalusa com a víctima de la seva recerca a la memòria tuitera:

 


Es tracta d'un tuit de Susana Díaz que, el desembre de l'any passat, titllava de "patètica" i pròpia "de perdedors" que el PP oferís una coalició amb el PSOE i feia una crida a "derrotar-los perquè Espanya canviï".

Gabriel Rufián ha retuitejat aquest migdia Susana Díaz que, en un tuit del mes de juny, reivindicava el PSOE com a única alternativa de canvi:

 


Poc després, Rufian sentenciava:

 


 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut